Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принцеса Даяна КАДЪР: Туитър/@PopBase
Принцеса Даяна КАДЪР: Туитър/@PopBase

Продават на търг 32 писма на лейди Даяна до Сузи и Тарек Касъм, които са от времето около развода й с Чарлз през август 1996 г. Това обяви аукционната къща Lay's Auctioneers, предаде сп. "Венити феър".

Двамата са близки приятели на покойната принцеса и пазят нейните откровения повече от 25 години. Не искат да ги оставят на децата и внуците си. Ще използват приходите от продажбата за благотворителност.

Едно от писмата е от 17 февруари 1996 г. В него пише: "Скъпа Сузи, благодаря ти за всички прекрасни неща, които ми каза по телефона тази вечер... Нямате представа каква радост и доверие внесохте в живота ми вие с Тарек и съм изключително щастлива, че повярвахте в мен. С обич, Даяна". Добавила е и знак за целувка.

В друга картичка от 28 април 1996 г., за която писа "Таймс", споделя, че изживява труден период и усеща натиск от всички страни. "Понякога е твърде трудно човек да държи главата си изправена, а днес съм поставена на колене и просто копнея този развод да мине“, написа тя.

В прессъобщение Lay's Auctioneers обясни, че двойката Касъм е решила да направи тези предмети достъпни за обществеността, „за да даде възможност на други хора да придобият „спомен“ от принцесата и по този начин да подкрепят каузи, които са важни за нея. ”

Някои от писмата обаче ще бъдат запазени от семейството. В тях принцесата споделя, че е изпитвала периоди на разбито сърце.

Тази продажба също идва малко след лилавата кадифена рокля на принцеса Даяна от Виктор Еделщайн, продадена на търг за 604 800 долара, припомня сп. "Венити феър".