Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Облаци Снимка: Pixabay
Облаци Снимка: Pixabay

Днес облачността ще е разкъсана, но още вечерта от запад отново ще се увеличи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, максималните - между 0° и 5°, в София минимална минус 3°, максимална - около 2°, съобщи БНТ.

Над планините облачността ще е по-често значителна. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - около минус 7°.

Във вторник облачността ще е променлива, често значителна, само на отделни места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е до умерен, в Дунавската равнина и западната част от Горнотракийската низина временно силен от северозапад. Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните - между 3° и 8°.

В сряда вятърът ще отслабне. Ще има по-значителни разкъсвания и временни намаления на облачността, вероятността за валежи е малка. Дневните температури ще са с градус-два по-високи. В четвъртък вятърът за кратко ще е с южна компонента и температурите ще се повишат още, в югоизточните райони ще достигнат и надхвърлят 10°. Облачността ще се увеличава и вплътнява и след обяд от запад ще започнат слаби валежи от дъжд и сняг.