Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-досадното по Коледа не са пошлите американски песнички, нелепата поп-икона, превърнала се от Свети Никола в Кока-кола, безумното пазаруване и суетата, нямаща нищо общо с християнството.

Най-досадното е, че всички писатели се чувстват длъжни да напишат Коледна приказка с щастлив край. Те всъщност си мислят за тайландски масаж с щастлив край, докато я пишат и от това тя не става по-хубава, а досадна дори на самите тях. Но и аз ще ви разкажа коледна приказка с щастлив край... Не бързайте да ме псувате, кратка е:

В тихата и свята нощ, на коледната семейна вечеря имало едно малко момиченце. То било леко разстроено от факта, че за подарък Дядо Коледа му донесъл тенджера под налягане и макара за спининг и затова неусетно напуснало масата и потънало в дълбоката и тъмна гора. И понеже всички Коледни приказки имат щастлив край, никой не забелязал липсата на момиченцето и компанията продължила да се весели необезпокоявано до Иванов ден!

Това е. Край на приказката. Светло Рождество и Весела Коледа на всички, а на..., те си знаят кои – Весела Лечева с голям пистолет!