Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През нощта срещу петък времето над нашата страна ще се задържи с разкъсана облачност. Очакваните минимални температури ще са между минус 1 и плюс 4°С. Най-високи ще са стойностите им по Черноморието - до плюс 7-8°С.

През деня ще преобладава разкъсана облачност, която следобед ще намалее до слънчево. С повече облаци и по-студено ще е времето над Северна България. Ще духа силен южен вятър, информира "Метео Балканс".

Максималните температури ще се повишат и ще са около 2-12°С. По-ниски ще са над Северозападна България и в Дунавската равнина – до 3-4°С, а по-високи над източната част от страната – до 10-18°С.

Времето в София:

През предстоящото денонощие времето в столицата ще с разкъсана облачност. Ще духа силен вятър от юг ии ще се затопли. Минималната температура ще е около 2 °С, а максималната - около 17°С.

Времето в планините

Ще е предимно слънчево време. Ще духа силен югозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра – около 8°.

Времето по Черноморието

Не се очакват валежи, но облачността ще е разкъсана , която след обяд ще намалява до слънчево време. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 15° и 18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Времето на Балканите:

Над по-голямата част от полуострова времето ще се подобрява и температурите на полуострова ще се повишат чувствително. Повече облаци и валежи от сняг очакваме над крайните северозападни райони.