Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

       

Проблемите от 2015 г. в крайна сметка са преодолени и двамата продължават да са най-бляскавата двойка в Америка. Кулминацията е през 2021 г., когато в първия си сезон като играч на "Тампа" 43-годишният Брейди печели своя седми Супербол. Всички, които следят този спорт, знаят какво фантастично постижение е това. Брейди демонстрира невероятно спортно дълголетие, в което успява да спечели шест пъти най-високото отличие с един отбор, да го смени и още първата година да вземе седмата си титла. Следва споменатото вече отпадане в плейофите през 2022 г. и обявяването на края на кариерата му след 22 успешни сезона на най-високото възможно ниво.

"Беше страхотно пътуване, любов моя", написа в социалните мрежи Жизел по повод на оттеглянето на съпруга си от спорта. Само 6 седмици по-късно обаче Брейди обяви, че се завръща и ще изиграе поне още един сезон с "Тампа". Този сезон вече е в разгара си, но изглежда, се превръща и в капката, която прелива чашата на търпението на Бюндхен. Бразилката, изглежда, не успява

да приеме решението на съпруга си,

че на 45 години той ще продължава да се подлага на зверските сблъсъци, характерни за американския футбол.

В момента отвъд океана всяка втора спортна новина - след тези от световното по футбол, разбира се, е по темата за раздялата между Том Брейди и съпругата му. Всяко едно отиграване на легендата се анализира вече и от тази гледна точка. Самият той не прави най-добрия си сезон, но въпреки това "Тампа" все още са водачи в дивизията си и са на път да се класират за плейофите.