Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НЕ ЧОВЕК, А СТОМАНА: Крика остана невредим след сблъсъка на главата му с бетонните плочи и тежкия чук. На изпроводяк Митьо "оправи" още две плочи за кеф на водещия (вляво).
НЕ ЧОВЕК, А СТОМАНА: Крика остана невредим след сблъсъка на главата му с бетонните плочи и тежкия чук. На изпроводяк Митьо "оправи" още две плочи за кеф на водещия (вляво).

Един от най-известните културисти в България Митьо Крика се опита да впечатли няколко милиона зрители в цяла Великобритания със здравината на главата си. Крика изненадващо се появи в тазгодишния сезон на "Британия търси талант".
В момента и у нас жури в състав Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Любен Дилов-син издирват най-уникалните таланти в българския вариант на популярния по цял свят риалити формат. Митьо явно е решил, че има нужда от по-голяма публика и затова се явява в английското шоу. Продуцентите няма как да не изберат неговия номер да бъде показан в ефир. Крика обещава с глава да строши няколко бетонни плочи. В предаването се вижда как той, подкрепян от двама българи, тренира усилено за предстоящия си номер. Водещият на шоуто не спира да се шегува с Крика, а той на развален английски се опитва да отговори на шегите. Англичаните явно не са си правили труда да търсят преводач за изреченията на български, които изрича нашенецът, преди да излезе на сцената. Така например Крика казва: "Ей, тука е много студено, ще вземат да ми изстинат краката." От субтитрите обаче излиза, че Митьо споделя с партньорите си нещо от рода на: "От една седмица

не съм си правил педикюр".

Още по-свободен е преводът на Митьовото: "Хайде, ние сме", което след английския превод излиза като "Блекпул много прилича на България, като изключим, че няма дървета и реки".
Точно в английския град Блекпул се провежда тазгодишното шоу на "Британия търси талант". Публиката приема добре излизането на якия българин, който допреди няколко години беше председател на младежкото СДС в столичния квартал "Овча купел". Щом излиза на сцената, Крика, чието истинско име е Димитър Ходжев, неясно защо се представя като Димитрий. Членът на журито Саймън Коуел, който е създател на формата "X фактор", пита нашенския Димитрий с какъв номер ще ги впечатли.
"Това е микс от моите карате умения и демонстрация на физическата ми сила", обяснява Митьо и след това вика помощниците си. Те нареждат последователно 9 бетонни плочи върху главата на Крика. Журито гледа ужасено, някои момичета в публиката отвръщат поглед. Двама от тричленното жури натискат червената светлина, явно не желаейки да гледат номера. Известният продуцент Саймън Коуел стоически продължава да гледа номера. Асистентът на Димитър Ходжев се качва на едно столче, грабва големия чук и го стоварва с всичка сила върху плочите. Митьо изкрещява, а зрителите са убедени, че той е получил счупване на черепа и моментално трябва да замине за болницата в Блекпул. Митьо е съвсем невредим, а на прашасалото му лице грее добродушна усмивка.
Вместо да му ръкопляскат, членовете на журито го засипват с неоснователни критики.
"Другия път си вземете няколко секси мацета да ви асистират. И в никакъв случай не вадете плочите от найлонова торбичка. Това прави лошо впечатление. Направете номера малко по-атрактивен и ще се видим пак", заявява Саймън Коуел. Колегата му е още по-краен: "Заприличахте ми на банда строители,

които са се натряскали

след работа. Но все пак беше забавно", казва той и тримата казват дружно "не" на тъжния Крик. Добре, че е водещият, да го развесели. Зад кулисите той му води две доста едри англичанки, които уж трябва да влязат в ролята на секси асистентки. Девойчетата танцуват нескопосано, а водещият разбива още две плочки в главата на Крика и го изпраща по живо по здраво. Ходжев, който е бил кандидат за общински съветник в София и от ДПС, не успява да се класира за следващия кръг и явно ще трябва да се съсредоточи върху сегашната си работа като охранител на нощно заведение.

Гърци свирят с пениси на пиано в тяхното шоу

Шоуто "България търси талант" постигна истински рекорд и по гледаемост с епизода, в който участник изтегли с пениса си лек автомобил на няколко метра. Журито каза единодушно "не" на юначагата с коравия член. Самият той и до днес отказва контакт с медиите, тъй като: "Каквото имах да казвам и да показвам, съм го направил в шоуто."
Нашенецът едва ли подозира, че има братя по оръжие в Гърция, които благодарение на талантливите си пениси стигат чак до полуфинала на "Гърция търси талант". Двамата използват мъжките си инструменти, за да свирят на пиано. Номерът се радва на изключителен успех, но не им стига да спечелят шоуто. Просто изсвирват няколко сложни класически парчета и няма как да доразвият номера си, за да спечелят финала. В историята на известното по цял свят шоу влиза и шотландец, който се явява в "Словакия търси талант". Той е номерирал с 1,2,3,4 и 5 монети, които поглъща. Дотук нищо интересно. След това участникът пита публиката кой номер монета искат да върне на бял свят. Публиката иска монета номер 3. Шотландецът прави сложни упражнения с корема си и успява да извади желаната монета. Старателно проверяват дали не ги крие в устата. След това същият чудак гълта вода и захар едновременно. Секунди по-късно вади захарта суха, все едно се изсипва от пясъчен часовник. Номерът става истинска сензация не само в Словакия, но и в цяла Европа.

ПРЕЦАКАН: Журито се подигра на българина заради помощниците, с които приличали на пияни работници.
ПРЕЦАКАН: Журито се подигра на българина заради помощниците, с които приличали на пияни работници.
КЛАСИЦИ: Двамата гърци показват, че не си помат с ръце, докато свирят на пиано с пенисите си.
КЛАСИЦИ: Двамата гърци показват, че не си помат с ръце, докато свирят на пиано с пенисите си.