Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полиция СНИМКА: Pixabay
Полиция СНИМКА: Pixabay

Временно е преустановено движението по главния път София – Варна в района на Търговище. Причината е катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР. Осигурен е обходен маршрут.

Сигналът за пътния инцидент е подаден в 18:52 часа в оперативната дежурна част на дирекцията. Катастрофата е в участъка между спирка "Момина чешма" и комплекс "Белият кон" край вилната зона на областния град. Веднага към мястото са насочени полицейски екип, екипи на пожарната и на "Спешна помощ".

По първоначални данни пострадалите незабавно са откарани за прегледи в МБАЛ-Търговище. Движението на моторни превозни средства в този участък от пътя е временно преустановено и в двете посоки.

На пътувашите се предлага обходен маршрут. В посока София той е: с. Лиляк - с. Пайдушко - с. Божурка - с. Презвитер Козма, в посока Варна маршрутът е в обратен ред. Движението се регулира от екипи на сектор "Пътна полиция" в областната дирекция на Районното управление, посочи говорителят на дирекцията Ани Кръстева.

От полицията съветват водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост.