Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ДРАЗНЕЩИ ПОЗНАНСТВА

Работа: От първия ден на седмицата дразнител за вас  са запознанствата, които не са очакваните. Ако искате да не блокират пътя ви през идните месеци и години, ги откажете. Не се притеснявайте от неочакваните служебни разходи, които са неотложни, ако развивате свой бизнес. През почивните дни очаквайте обрати, които няма да ви харесат, но без колебание отдалечете от живота си хората, за които знаете, че ви вредят. От понеделник се отдайте на самоанализ и обмислете плановете си за следващия месец. Не е изключено да откриете нови възможности за изява. Начинанията не ви носят очакваните резултати. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не бъдете прекалено доверчиви, ако непознати ви убеждават, че ще са ви полезни, защото не ви мислят доброто.

Здраве: През седмицата се пазете от травми, ако искате да се радвате на добро здраве. Почивка с книга в ръка, разходка или умерен спорт ще ви се отрази добре.

Любов: Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви се опитват да ви изнудват, за да се откажете от своя дял.

ТЕЛЕЦ

ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: В началото на седмицата сте склонни към прибързаност. Допуснатите грешки са свързани с вашите изисквания, които явно не са били преценени правилно. Изразявайте се ясно. Ако искате да си спестите   служебните проблеми, ви съветвам да си наложите търпение. Обогатете се с необходимата ви информация и ще се справите без проблем със служебните си задължения. През почивните дни ви е позволено да поставите началото на важни делови разговори и да осъществите срещи с нови партньори. От понеделник ще ви изненадат интересни предложения. Може да се срещнете със стари колеги, с които сте в добри отношения, за да ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели.

Здраве: Нестабилната ви психика оказва сериозно влияние върху физическото ви състояние. Здравето ви изисква грижи заради нежеланието ви да се откажете от крайностите.

Любов: Ако искате да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

ИЗПОЛЗВАЧИ

Работа: През първите дни на седмицата сте склонни да привличате използвачи и затова рискувате много скоро да си докарате проблеми и после да си внушавате, че така, на невървеж, ще ви е и следващата година, но вредата от тези мисли е за вас. През почивните дни не давайте съвети, без да са ви поискани, въпреки че тези, които ги пренебрегват, ще осъзнаят колко за загубили едва когато проблемът е създаден и са затънали необратимо в него. От понеделник избегнете запознанствата, особено деловите, без значение какви обещания ви дават. Задълбочете се само в преките си задължения, за да се справите бързо с всичките си задачи, и не досаждайте на вашите колеги с лошото си настроение.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Бъдете внимателни. Съществува опасност от дихателни проблеми и алергични реакции.

Любов: Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. През седмицата можете да ги споделите с обекта на любовта ви.

РАК

СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: Първият ден на седмицата и следващите три са изтъкани от обзелото ви напрежение. Породено е без причина само защото очаквате резултат, водещ към финансовата ви стабилизация. При добро представяне ще блеснете и ще засенчите дори своите най-амбициозни колеги. Тази е причината през двата почивни дни да водите битка за надмощие с ваш колега, който нито има вашите знания, нито интелекта ви, но зли хора винаги се намират, а злината в един момент ще заработи в негова вреда. От понеделник не надценявайте силите и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения. Не се поддавайте на изнудване от роднини заради взет заем. Нетърпението и избухливостта не са във ваша полза. Не вземайте прибързани решения.

Здраве: Здравето ви е стабилно. В отлична фирма сте, ако не се ядосвате, но сте податливи на депресивни състояния заради поредната доза самовнушения, че сте пипнали някоя болест.

Любов: В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка.

ЛЪВ

ВРЕДНА ЩЕДРОСТ

Работа: В дните от четвъртък откажете, ако се опитват да измъкнат от вас пари за начинание, което е далеч от вашите интереси. Не проявявайте щедрост, не поемайте работа извън рутинната и планираната. Не влизайте в конфликт с вашите колеги и не се опитвайте да доказвате с агресия правотата си, защото ще избухне такъв скандал, който дълго ще помните. През почивните дни интуицията ви помага да прецените правилно действията си и да не допускате грешки. От понеделник не се изненадвайте, ако с вас се държат грубо и предизвикателно, и не отговаряйте със същото поведение. Изяснете проблемните отношения. Ако обмисляте думите си и сте тактични, ще постигнете целите си. Всички начинания обещават добро развитие. Деловите срещи също ще ви изненадат приятно.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и определено изисква грижи. Отидете на лекар, който на първо място ще ви посъветва да не се преуморявате.

Любов: Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в размяна на взаимни обиди. Естествено е чувствата ви да охладнеят, дай боже да е за известно време и да не стигнете до раздяла.

ДЕВА

ТРУДНОСТИ

Работа: Около вас има хора, които от първия ден на седмицата се опитват да ви създават трудности. Не се впечатлявайте, а се отдайте на задълженията си. Ваши колеги също умишлено ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им и опитите да ви засегнат. За изненада на всички се справяте отлично и с най-неприятните си задължения, ако не се впечатлявате от критиката. В почивните дни посетете свой близък, който има нужда от вашата подкрепа. Не отказвайте да изпълните желанието му. От понеделник не допускайте конфликти на работното място. Добрите приходи са с търговците, ако сами не се провалят, като зареждат и продават некачествени стоки. Вечер бъдете с приятели или семейството си и си давайте почивка.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте прекалено напрегнати и изнервени. Вечерта се отдайте на почивка, на приятна раздумка с вашите близки.

Любов: Ако сте срещнали своята половинка, но не сте създали семейство, е време да направите своя избор. Не се измъквайте от романтична среща, проблемите и скандалите са гарантирани.

ВЕЗНИ

ЖЕЛАНИЕ ЗА ПОБЕДА

Работа: От първия ден на седмицата сте склонни да воювате неизвестно защо, но вашите колеги и работното ви място не са вашата арена за сражения, в които искате да сте победители на всяка цена. Наложете си търпение и се заемете със задълженията си. През дните до понеделник вашата разсеяност ви вреди. В почивните дни обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. От понеделник обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията. Въпреки напрежението успявате, а похвалите на колегите ви и на вашите началници ще ви направят щастливи заради успешно завършените професионални задачи и с неочаквано добро заплащане.

Здраве: Ще ви се отрази добре разходка на чист въздух. Пазете се от травми поради невнимание, но особено внимателни бъдете при спортуване.

Любов: Самотните, намерили подходящите интимни партньори, да се отдадат на приятни сексуални удоволствия. Очаквайте щастие и успехи с брачната си половинка.

СКОРПИОН

ОТГОВОРНОСТ

Работа: Въпреки че от първия ден на седмицата вървите устремно напред, за да поставите началото на нови занимания, бъдете внимателни и отговорни Трудностите са преодолими, но не бива да се ядосвате, ако ви критикуват. Промяната на плановете ви заради неотложни срещи не е причина да се отклоните от задълженията си. През почивните дни постигнете ново важно споразумение. Не се натоварвайте с чужди задължения, които ви пречат да се справите със своите. От понеделник с деловите си партньори работите в пълно разбирателство. В отлична форма сте и с добро самочувствие. Засилва се вашата увереност. Тези от вас, които имат проспериращ бизнес, ще си навредят, ако налагат мнението си насила и с агресия. Не е време да жилите в своя вреда.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди и на инфекции, от които все забравяте да се предпазите, но в един момент може да се наложи лечение.

Любов: Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Очаквайте разправии с брачната си половинка и се пазете да не се стигне до пълен разрив в отношенията.

СТРЕЛЕЦ

НОВИ ЗАДАЧИ

Работа: През първите дни на седмицата не спорете инатливо, а се съгласете да приемете нови задачи, които ще са трамплин към вашето повишение. Докажете на вашите колеги и началници, ако сте нечии подчинени, че сте готови да изпълнявате техните разпореждания без недоволство и мърморене. Избягвайте промените, не предприемайте смяна на служители, защото в условията на финансова криза трудно ще намерите добри заместници. Поднесете идеите си така, че да бъдат разбрани, ако искате подкрепа през почивните дни. От понеделник не приемайте на сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки, които целят да ви ядосат. Не позволявайте да ви притискат с идеята за бързи начинания. Във ваша полза е да ги обмислите и обсъдите както с колегите си, така и със своите делови партньори.

Здраве: Здравето ви е отлично и не си заслужава да се натоварвате с чужди проблеми, без да са ви помолили за помощ, защото вредите на себе си.

Любов: Не е изключена нова романтична връзка. Несемейните да преценят дали са готови за това. Изяснете семейните си отношения. Очаквайте ново запознанство.

КОЗИРОГ

ДОВЕРЧИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата зависи само от вас дали ще постигнете замисленото. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в липсата на разбиране от страна на вашите колеги. Късметът не е с вас. Не рискувайте. През двата почивни дни не ви препоръчвам да пътувате, дори и да сте планирали гостуване при приятели или делова среща. От понеделник ограничете деловите срещи и разговори, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да премълчите. Не започвайте нови занимания, ще бъдат проблемни. Не допускайте чувствата и импулсивните решения да попречат на вашия разум да намери верния път за отстраняването на наболели проблеми, които блокират начинанията ви.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди. Вредите си и заради честите депресивни състояния, които през тази седмица ще ви спохождат от нищото.

Любов: Любовта ще ви помогне да излекувате душата си, ако съумеете да я съхраните. Няма причина да сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате.

ВОДОЛЕЙ

ПРИХОДИ

Работа: От четвъртък ще ви изненадат отлични приходи и похвала, стига да съумеете да овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и вече е в своя апогей. Ако се вземете в ръце, дори и рискованите начинания ще завършат с отличен резултат, но явно нещо блокира правилните ви решения и крайните действия, обичайни за вас. Почивните дни ви позволяват да изявите творческите си заложби. Ако сте хора на изкуството, творете без съмнение в успеха си. От понеделник ограничете срещите и запознанствата, за да си спестите дори и на работното място скандалите заради интриги на ваши роднини. Ако сте заети с неотложни задачи, първите резултати ще станат ясни до обед. Изяснете проблемни отношения. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и градивен период.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но може да си измислите болежки, за да си легнете рано. Разходката на чист въздух преди лягане ще ви се отрази добре.

Любов: Възможни са усложнения в личния живот и любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка.

РИБИ

НЕНУЖНИ КАПРИЗИ

Работа: В началото на седмицата не проявявайте капризи и не изнервяйте своите колеги или делови партньори, ако сте се захванали с общ бизнес и работите по него. Обмислете предложенията за инвестиции, но не бързайте със съгласието си. През почивните дни не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да се предпазите от интриги и удари под кръста. Задълбочете се в работата си. От понеделник не се впускайте в начинания, за да избегнете сигурния провал. Мерете си думите, внимавайте къде стъпвате. Концентрирайте се в задълженията си. Не пропускайте възможността да си осигурите приходи. Намерете компромисно делово решение, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят както колегите ви, така и вашите началници.

Здраве: Здравето ви е зависимо изцяло от настроението ви и от умението ви да забравяте бързо обидите, които ви съсипват, но скоро ще влезете във форма.

Любов: Жените да са предпазливи към новите си познати, които не са подходящите интимни партньори заради разликата в интелекта. Не се поддавайте на желанието за интимна близост.