Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Милиардерът Майкъл Фукс е роден в Германия. Той заминава да учи в САЩ и там получава магистърска степен по бизнес от Университета на Южна Калифорния. В Америка се среща отново с приятеля си от детските години Ейби Розен, с когото са израснали във Франкфурт, и през 1991 г. двамата стават съоснователи на базираната в Манхатън компания за недвижими имоти RFR Holding LLC.

Днес RFR контролира недвижими имоти за около $10 милиарда долара по целия свят. Портфолиото на холдинга включва небостъргачите „Крайслер Билдинг” и „Сииграм” в Манхатън, както и търговски и жилищни имоти в Маями, Франкфурт, Тел Авив, Сан Франциско, Сиатъл, Денвър и Стамфорд, Кънектикът. Като директор на холдинга Фукс наблюдава трансакциите в офиси, хотели, търговски обекти и жилища и работи по бизнес развитието. Фукс и Розен купуват също проблемни активи на проблемни кредитори.

Магнатът работи с благотворителни организации, които помагат на деца, и е известен като страстен колекционер на произведения на изкуството.

Майкъл Фукс се жени за Алвина Колардо-Фукс през 2012 г., след като се развежда с първата си съпруга, дизайнера и светска личност Крис Фукс.

Алвина Колардо е родена в Париж, израства в Лондон и следва в Нюйоркския университет журналистика, психология и изящни изкуства. По-късно записва и международни отношения в Columbia Graduate School. Преди да се ожени за милиардера, Алвина работи като журналист за френския „Вог” в Маями, за френската фотографска агенция „Гама прес”, Ен Би Си, Си Би Ес и Си Ен Ен. Тя също така допринася за създаването на телевизионни предавания, в които гостуват известни личности - Късното шоу с Дейвид Летърман и Шоуто на Чарли Роуз.

След брака си оставя кариерата на журналист и отглежда две деца.