Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

ИМПУЛСИВНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата забравете за начинанията, обречени са на провал, особено ако са ваше импулсивно решение. На работното си място не се натоварвайте с повече от предвидената работа и се прибирайте у дома за вечеря, стига да е възможно. Ако ли не, мълчаливо чакайте края на дългия работен ден. През почивните дни пътувайте, ако няма да навредите на професионалните си планове и при изпълнението на поставените ви задачи. От понеделник се постарайте без отлагане да приключите със започнатите спешни задачи. Не допускайте финансови загуби. Не подписвайте предварителни договори за банкови и финансови институции, защото може да си навредите. Ако сте отсъствали от страната, могат да се окажат във ваша вреда нови закони, с които не сте запознати.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Обърнете внимание на зрението си, ако сте постоянно пред компютъра, и се опитайте да си давате почивка.

Любов: На проблемите с близките си не отдавайте особено голямо значение. Откритият разговор с тях ще ви помогне да снемете напрежението и да не се лишите от интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

УСПЕХ

Работа: От първите дни на седмицата се пазете от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас на работното ви място. Овладейте емоцията, мерете си думите. Внимавайте с кого и как общувате. Бъдете предпазливи при запознанства. Справяте се успешно със задачите си, но не сте доволни от постигнатото. Пътуване ще ви се отрази добре през почивните дни, от една страна, за отмора, а от друга, скоро ще ви донесе отлични финансови постъпления. Не споделяйте намеренията си да осъществите делова среща, за да не ви изпреварят и провалят. От понеделник анализът на вашето поведение ще ви предпази от грешки и ще ви даде знак как да промените себе си. Не се поддавайте на опитите да ви отклонят от планираната промяна.

Здраве: Здравето ви все още изисква грижи, ако сте изкарали ковид заради липса на ваксина или просто сте настинали, но отказвате да се лекувате.

Любов: Отложете вземането на важни решения за бъдещето на вашето семейството. Правото на избор е на брачната ви половинка. Трудно ще възстановите хармонията.

БЛИЗНАЦИ

ВНИМАНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата новина за поредните грешки на колегите ви или деловите ви партньори ще ви развали настроението. Обмислете правилния начин за бързото разрешаване на проблема. Бъдете внимателни и не се карайте с виновните, ако искате да избегнете нови проблеми. Няма как да реагирате веднага, но не се притеснявайте, изход има, дори да не е бърз.

В почивните дни сагата продължава, затова не допускайте да ви извадят от равновесие с пропуски на работното място, които не са споделили с вас. Грозят ви сериозни финансови проблеми, ако не сте в състояние да ги отстраните бързо. Не разчитайте на помощ. От понеделник търговците да осъществят промени, без значение дали е търговски офис, магазин, или складова база. Направете вътрешна финансова ревизия независимо от вашия счетоводител.

Здраве: Ако се преуморите, ще навредите на здравето си. Привидно стабилно е, но при заболяване може да се наложи продължително и досадно лечение.

Любов: Без да се притеснявате, уговорете романтична вечеря с любимите си и споделете чувствата си. Време е да направите крачката към задълбочаване на връзката ви.

РАК

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата се справяте отлично с деловите си задължения. Променливото ви настроение е изцяло във ваша вреда. Проявете предпазливост при общуване с хора от професионалното си обкръжение. Предпазвайте се от грешки, за да не нарушите финансовата си стабилност, защото ще трябва да плащате липсите от джоба си. Ако сте решили да пътувате през почивните дни, ще се изнервите до крайност. Съветът ми е да избягвате общуването с досадници, които ви губят времето. От понеделник осъзнавате, че работата в екип е по-успешна от самостоятелната. Напрегнати сте заради отговорните и спешни задачи, които трябва да завършите. Приходите  ви  са впечатляващи. Заедно с вашите колеги ще постигнете по-големи успехи.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но отново и отново важи предупреждението да внимавате каква храна приготвяте, а най-добре е да не ходите на заведение.

Любов: Интимният ви живот е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви и за съжаление с изискванията ви към интимните ви половинки.

ЛЪВ

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: В дните от четвъртък тези от вас, които управляват собствен бизнес, трябва да са особено предпазливи във всяко отношение. При делови разговори ще усетите напрежение, което не е във ваша полза. Имате възможност да постигнете мечтата си и да пътувате зад граница. В почивните дни не се преуморявайте заради желанието си да се захванете с нови задачи. Внимавайте, ако не сте достатъчно компетентни. Ще предизвикате подигравки, които ще ви засегнат и изпълнят с омраза. От понеделник прибързаността ви е изцяло във ваша вреда и може да се превърне в причина за критични забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда грешките при изпълнението на служебните ви задължения. Не харчете без причина, за да посрещнете неотложни разходи във вашата фирма през следващите дни. Избягвайте общуването с хора, които ще ви натоварят с проблемите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди, които може да навредят и на сърцето ви, ако не се лекувате и чакате да отминат с пръчицата на чародейка.

Любов: Разправии в семейството, за които ще ви информират по телефона, ще ви развалят настроението. Не правете компромиси заради исканията на роднините си, ако са във ваша вреда.

ДЕВА

ЗАТРУДНЕНИЯ

Работа: От първия ден на седмицата ви е забранено да давате заеми и не разчитайки на коректност и връщане на парите в следващите дни, което няма да се случи. Липсващата сума ще ви създаде сериозни затруднения, защото скоро ще ви потрябва. Не пътувайте. Избягвайте деловите срещи и разговори, защото сте склонни да водите ненужни спорове, провалящи планираните сделки за следващата седмица. Не се сърдете на колегите си. През почивните дни сте изпълнени с планове, идеи и нови надежди. Погрижете се за собствените си потребности и не обгрижвайте само близките си. Обмислете нови възможности за професионална изява. От понеделник трудно овладявате емоцията. Наложете си спокойствие и търпение, за да стабилизирате постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Справяте се добре със служебните си задачи. Успехите ви ще станат причина за усложняване на отношенията с вашите колеги.

Здраве: Заради нервното напрежение, на което сте подложени, вредите на здравето си. Ако можете, го избегнете или намалете темпото на работа.

Любов: Трудности, породени от неочаквани семейни проблеми, ще ви помогнат да осъзнаете колко ценни са съветите и подкрепата на близките ви.

ВЕЗНИ

СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: Началото на седмицата изисква да се доверите на хората около вас, ако се нуждаете от помощ. Ако се налага да завършите спешни задачи, справете се в срок и ще стабилизирате завоюваните позиции, както и отношенията с колегите си. Колективната работа ще ви спести време. Не прекалявайте с щедростта си и не давайте заеми. През почивните дни, ако за вас са работни, се заемете с най-трудните си задачи. Отхвърлете ги, като проявите творчество и не разчитате на рутината, която в случая не ви помага. Приходите ще ви зарадват. От понеделник неочаквани промени ще погълнат част от времето ви. Пътуванията са полезни, ако сте внимателни зад волана. Подгответе финансовите отчети и трудовите договори на нови служители. Назначенията задължително трябва да бъдат подписани преди края на месеца.

Здраве: Здравето ви е сравнително стабилно. Вечер отделете време за спорт, който ще ви се отрази добре. Ако имате празненство, не прекалявайте с храната и с алкохола.

Любов: Обърнете внимание на любимите си хора и се заредете с положителни емоции. Чувствата ви са споделени. Очакват ви романтични мигове.

СКОРПИОН

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: От първия ден на седмицата, ако сте зад волана, не се изкушавайте от високата скорост, повлияни от желанието си да се докажете пред себе си. Съхранете спокойствието и преди всичко здравето си, а някои - дори и живота си. Анализирайте постигнатите делови резултати. В почивните дни не допускайте нови грешки в деловото си общуване. Приемете критиката и обсъдете претенциите към вашата работа и причината, поради която са предявени. От понеделник рискувате да предприемете пътуване, което заради нервното ви напрежение е причина да си създадете проблеми с Пътна полиция. Не предприемайте промени дори и ако сте направили задълбочен анализ и сте наясно със ситуацията. Не се доверявайте на чужда преценка, за да избегнете бъдещи финансови проблеми.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Податливи сте на простуди, а инфекциите са ваш дългогодишен приятел и все ви дебнат. Бъдете внимателни.

Любов: Вечерта си почивайте Подгответе романтична вечеря, ако сте новобрачни. Стабилизирайте отношенията с брачната си половинка, ако сте си позволили упреци.

СТРЕЛЕЦ

ПОМОЩ

Работа: В началото на седмицата не пренебрегвайте съветите на колегите си и не отхвърляйте тяхното желание да ви помогнат. Рекламна кампания ви обещава отлични резултати. Във ваша полза е да откажете    деловите предложения, които ви отправят, преди да е осъществена. Не предприемайте начинания дори и ако обещанията за приходи са примамливи и ви убеждават, че са вашият шанс за месеца. През почивните дни много от вас ще изпитат желание да творят или дори да мързелуват, но ви съветвам да не се отклонявате от преките си служебни задължения и да вредите на авторитета си, ако сте на работното място. От понеделник върнете взетите заеми от ваши приятели. На работното ви място се редуват успех с провал заради невъзможността да сте постоянни в изискванията си. Не проваляйте бъдещите възможности да печелите пари от допълнителни задачи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Бъдете внимателни при проблеми с черния дроб и кръвното налягане и не се "лекувайте" с концентрати, защото не помагат, а ви вредят.

Любов: Избегнете усложняване на отношенията в семейството. Бъдете особено внимателни и грижовни към близките си. Вечер се отдайте на почивка и романтични мигове с любимите си хора.

КОЗИРОГ

ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте прекалено чувствителни към всичко, което се говори зад гърба ви, и приемате емоционално критиката. Настъпил е моментът да прецените възможностите си, а това сякаш ви е трудно, защото вие винаги всичко знаете, което нерядко не съвпада с мнението на околните. Ако имате възможност, през почивните дни завършете започнатите задачи, за да избегнете критиката от началниците си. Кратко пътуване ще ви изпълни с надежда, че новите ви планове са осъществими. От понеделник не критикувайте колегите си. И без това общувате трудно напоследък. Промените и пътуванията ви носят удовлетворение. Не пропилявайте възможностите си за начинания заради прекалено дълъг размисъл. Работа в съдружие ви носи добри пари въпреки колебанията ви и притесненията, които блокират бързото ви решение.

Здраве: Здравето ви е сравнително стабилно. Въпреки това не забравяйте почивката и не се срещайте с кихащи и хремави хора, за да не си лепнете инфекция.

Любов: Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Изяснете отношенията си и разчитайте, че ще възвърнете хармонията и спокойствието в дома си и с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

Работа: От четвъртък ви грозят финансови загуби. Заемете се с новите си задачи без прибързаност. Разсеяността може да ви струва сериозни пропуски и грешки. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно. Не допускайте чувствата да попречат на разума за вярното решение на проблемите. Избягвайте разправиите. Бъдете решителни в постъпките си през почивните дни и обмислете добре действията си. Въпреки трудностите имате възможност да осъществите планираното. От понеделник внимавайте да не създадете ненужна дистанция между себе си и подчинените си, ако сте на ръководна позиция. Ако се занимавате със семеен бизнес, в никакъв случай не се обезличавайте, потъвайки  в сянката на вашите близки. Ще си спестите скорошни душевни страдания заради опити да ви омаловажават.

Здраве: Грижете се за здравето си, защото сте податливи на простуди и проблеми с нервната система. Имате нужда от почивка. Обърнете внимание на психическото си състояние.

Любов: Дарете романтични мигове на любимите си. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате, можете да нараните интимната си половинка. Любовта ви не е достатъчна.

РИБИ

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От началото на седмицата новите запознанства са източник на бъдещи сериозни разочарования и професионални неприятности. На работното си място не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Оставете тази задача на колегите си, защото те са дистанцирани и безпристрастни. Неочаквани постъпки на ваши колеги са причина за усложняване на отношенията ви още през почивните дни. По-добре премълчавайте и не показвайте тъмната страна на вашия характер, раздавайки правосъдие наляво и надясно. От понеделник очаквайте финансови постъпления въпреки предстоящите неприятни задължения, свързани с отстраняването на грешки на работното място. Начинанията са успешни. Гарантират ви добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи. Влиянието на вашите колеги върху мнението на началниците ви не е за пренебрегване. Не подценявайте техните съвети.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Прекалили сте с алкохола, защото някой ви е уверил, че така ще ви мине бързо вирусът. Сега се налага да лекувате махмурлук, който може да е продължителен.

Любов: Вечерта се пригответе за сериозни промени в личния живот. При нови запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си.