Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много често се използват думи като "секрети" или "тайни", когато се описват плътските връзки на Джон Ф. Кенеди. Всъщност, както признава Жаклин, постоянните му приключения не са тайна за никого. Всички мъже от клана Кенеди открито, без никакъв срам изневеряват на жените си.

Жаклин не се чувства спокойна у дома си, защото

във всеки момент може да се натъкне на някоя любовница

на съпруга си. Той не смята за необходимо, дори само заради приличието, да води любовниците си само когато съпругата му отсъства.

За да се справи с този проблем, Жаклин Кенеди използва рецептата на своята свекърва Роуз Кенеди – да не се застоява много вкъщи. Тя я съветва просто да бяга от дома си по-често, за да не понася лошото отношение на съпруга си.

Жаклин посещава сестра си в Европа например, което й дава шанс да си спести някоя унизителна ситуация. В семейство Кенеди се стига дотам, че дори любовниците показват по-човешко отношение. Когато Роуз Кенеди ражда една от дъщерите си, съпругът й Джоузеф е при една от любовниците си – актриса. И само тази актриса изпраща цветя в родилния дом на Роуз.

Поради безразборните си сексуални връзки Джон Ф. Кенеди заразява Жаклин по време на първата й бременност с венерическа болест, което причинява смъртта на плода. Семейство Кенеди обвинява Жаклин за смъртта на бебето, като казва, че това се дължи на нейното пушене. Джон дори не посещава жена си в болницата. Когато отваря очи след операцията, Жаклин вижда по-малкия му брат Робърт близо до леглото си. Причината е, че по същото време и неговата съпруга ражда и след като се вижда с нея, той се отбива и при снаха си. Джон по това време се забавлява на яхта с други жени.

Истинската тайна на Джон Ф. Кенеди е сериозното му заболяване

Както си спомня Жаклин, той общува с репортерите само на болкоуспокояващи, напуска къщата, крие патериците и се налага да използва люлеещ се стол, за да облекчи болезнения си гръбнак. За да може Джон да издържи на болката, лекарите започват да добавят метамфетамин към неговите болкоуспокояващи - тоест наркотик. Семейство Кенеди крие болестта му от околните от ранна възраст, вярвайки, че членовете на фамилията нямат право да изглеждат слаби.

В тази посока е и желанието на баща му - Джон Ф. Кенеди да скрие хроничното си заболяване, за да бъде изпратен на фронта.

Болестта се обостря след инцидент с кораба, на който Джон служи. Той избухва в пламъци и младежът е принуден да плува пет километра до брега в студените води, докато влачи обгорен моряк. Накрая успява да спаси и себе си, и своя другар. Но

бащата на Джон е разочарован,

че болният син е спасен, а не здравият – Джоузеф-младши.

Как е живял Джон Кенеди с този товар, едва ли някога ще разберем. Дали тези проблеми не са сложили своя печат върху драматичната му връзка с Джаки? Тя е до него и в последните минути от живота му – в операционната, след като е застрелян от Лий Харви Осуалд.

Близо 1500 документа, свързани с убийството на американския президент, са разсекретени 58 години след нападението. Официалното заключение посочва един-единствен убиец: Лий Харви Осуалд. Но дали е действал сам? Дали е имало заговор около убийството на президента Кенеди по време на парада в Далас на 22 ноември 1963 г.? Тези въпроси повдигат все още много спорове. И разсекретяването на тези 1500 документа надали ще сложи край на тези спорове.