Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов дава указания на футболистите на “Левски” на последната тренировка преди мача със “Славия”.

СНИМКА: LAP.BG
Станимир Стоилов дава указания на футболистите на “Левски” на последната тренировка преди мача със “Славия”. СНИМКА: LAP.BG

Страх от “Левски”. Срам у мнозина да седнат на една маса с “Левски” по съдийски проблеми. Недоволство от правещите програмата за първенството и за купата на България.

По тези теми говори старши треньорът на “сините” Станимир Стоилов преди утрешното гостуване на “Славия” в отложен мач от Първа лига.

Логичната основна тема в изказването му бе “ограничаването на левскарите” с високи цени от 30 лева за билет за двубоя на “Овча купел”.

“Цената на билетите, които “Левски” трябваше да получи, е като на всички гостуващи отбори. Сами се опитваме да ограничаваме хората да ходят на стадиона. Чудим се как да пречим на “Левски” да върви и да си развива игровия облик.

Като спечелим един-два мача, страховете на всички започват да стават по-големи, отколкото трябва да са. Феновете на “Левски” много чупели... “Левски” е платил всичко. Нагнетява се някакво напрежение, което не е нужно на никой във футбола”, заяви Стоилов.

“Почти на всички стадиони се чувстваме домакини, освен ако не затворят стадионите за нашите фенове. Ако искат, да ни бият служебно, за да са доволни някои хора. На страха очите са големи. Нашата цел е да правим футболно шоу. Нямам притеснение от думата гостуване”, добави той.

Мъри е съгласен с предложението от “Ботев” (Пд) за кръгла маса за съдийството, тъй като доста хора от ръководството на българския футбол не знаят правилата.

“Ако има такава маса, покривките трябва да са по-червени, защото мнозина ще се изчервяват. Много от клубовете ще ги е срам да седнат на такава маса, ако там има съдии или ръководни фактори от реферите. Ще им е неудобно, защото знаят как са се отнасяли със съдиите. “Левски” няма проблем да седне и участва”, коментира Стоилов.

“Ако сме нормална държава, първенството трябваше да приключи на 14 ноември. Измисляме си мачове за купата. През втория полусезон ще имаме време да изиграем мачовете, първенството на България ще продължи до 10 юни”, изказа недоволството си Стоилов от намалената почивка на футболистите, които са в тренировъчно-състезателен режим от 11 месеца.