Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Илон Мъск - Вивиан е видяна за първи път, откакто законно промени пола и името си и се отказа от известната фамилия на баща си.

Роденият като мъж Ксавие Александър Мъск, който вече се нарича Вивиан Джена Уилсън, още през април тази година, заяви пред съда, че иска да промени пола си и "вече не желае да бъде свързана" с милиардера и основател на Tesla "по никакъв начин".

Daily Mail първи успяха да заснемат Вивиан, докато се разхожда със своя приятелка в Санта Моника, Калифорния, облечена небрежно. Това, което можем да забележим е, че има дълга коса и пораснал бюст. 

Вивиан Джена Уилсън Снимки: Twitter/@Inanna
Вивиан Джена Уилсън Снимки: Twitter/@Inanna

Още през юни беше съобщено, че Вивиан официално е приела моминското име на майка си и че Върховният съд на окръг Лос Анджелис е разрешил промяна на първото и второто й име, както и промяна на пола.

Тогава стана ясно и че новият акт за раждане, отразяващ промяната, ще бъде издаден скоро след като молбата на Вивиан е беше одобрена от съдията. 

Илън Мъск се запознава с Джъстин Уилсън, майката на Вивиан, докато още е студент. През 2002 г. им се ражда син Невада Александър, който почива 10 седмици по-късно в съня си от синдрома на внезапната детска смърт. 

Четири години по-късно, те стават родители на двама синове благодарение на инвитро процедура - Грифин и Ксавие. През 2006 г., отново с помощта на асистирана репродукция, Джъстин ражда тризнаци - Деймиън, Кай и Саксън. След две години двойката претърпява развод.