Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Добър вечер

Преди години, едни самопровъзгласили се като спасители и пазители на света, както и самоопределили се като демократи определиха "взривяването" на кулите близнаци за терористичен акт. Виеха по целио свет, че некакви си терористчета от харабски произход, са им думнали кулите с които много се гордееха. Поради това нападнаха куп държави да дирят "поръчителя". Заличиха държави и градове. Свалиха от власт и избиха куп хора от властта на тези държави. Избиха де що имаше хора пред военните им машини. Разбиха семейства и съдби. Заляха света с бежанци и хора, които никога не са мислили да напуснат родината си. Куп деца останаха сираци. Стотици хиляди станаха донори на богати. Други обслужват сексуалните нагони на военни и цивилни. Кръв се ля от новородени, ученици, юноши, младежи. Някой от тях в ръцете на своите родители.

Сега обаче, когато Русия отвърна на взрива на моста в Крим, и при ракетните удари загинаха 10-15 души, целио политически западен свет се изприщи и пъпки му изкочиа по задните части, че видите ли, Путин бил терорист.

Скъпи - в буквалния смисъл на думата, западни политици. Това, което вие правихте на времето, сега ще го понесете на гърба си, заедно с народите си. За жалост и ние сме у кюпа.

Но, нека продължават да зареждат умопомрачения зелен цървул с оръжия и операцията ще продължи, а нищо чудно да се развие в посока война.

Поздрави: Мажд Алгафари

*От фейсбук!