Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тома Биков Кадър: Нова тв
Тома Биков Кадър: Нова тв

Имаме съмнения за купуване на гласове в община Грамада, където спечели "Демократична България", обяви Тома Биков

Ние каним останалите политически сили на разговор. Интересно как ДБ говорят за конституционни промени, а отказват въобще разговор. Ако отказват разговор, значи ще ходим на избори.

Няма възможност за правителство с ДПС и "Възраждане". Дори да имат желание, ние по никакъв начин не бихме вкарали "Възраждане" в управлението в този момент.

Този коментар направи пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Партията на Борисов със сигурност ще предложи правителство, дори кабинет на малцинството, а депутатите да решат дали го подкрепят или не, допълни той.

Не е време за игри и закачки. Няма да подкрепим предложенията на ПП по никакъв начин, защото означава да фалираме държавата. С третия мандат може да се създаде правителство, но нито ще е проевропейско, нито антикризисно. Ще е нещо временно за зимата, каза още Биков.

Той коментира и вероятността за купен вот през преференции.

"Демократична България" е първа сила във видинската община Грамада. Дали там населението е либерално? Там имаме съмнения за купуване на гласове. За Симитли и преференциите на Стефан Апостолов нямаме никакви съмнения. Той винаги прави тези преференции, дори и когато вътрешен министър беше Бойко Рашков, каза Биков.