Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Костадин Костадинов в БТА
Костадин Костадинов в БТА

Бил готов със състав на свой кабинет

Партия "Възраждане" са готови със свой проектокабинет. Това стана ясно от думите на лидера на партията Костадин Костадинов.

От "Възраждане" трябваше да дадат първия си брифинг след изборите. Те обаче го напуснаха още преди да е започнал, тъй като в залата е имало представители на медии, които според Костадинов били американски.

"Ние компромиси с нашите принципи не правим. Не желаем, още веднъж повтарям, да общуваме и да имаме каквото и да е било с представители на жълтата преса, финансирана от чужбина. Ако те не напуснат, няма да има пресконференция", каза Костадин Костадинов, лидер на "Възраждане".

"Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандата на "Възраждане". Готови сме със свой състав на кабинет, ако президентът реши да ни даде третия мандат", каза Костадинов. Той обаче не каза кое е предложението им за премиер. 

"Няма никакво значение кой ще бъде министър-председателят. Важно е какво ще бъдат политиките им", посочи Костадинов. 

Относно преговорните екипи, които от ГЕРБ-СДС организират за съставяне на правителство, Костадинов коментира, че съставът им го е "развеселил". Той каза още, че от "Възраждане" също ще организират преговорни екипи - в парламента за влизането в "Еврозоната".

Костадин Костадинов си тръгва от собствената си пресконференция
Костадин Костадинов си тръгва от собствената си пресконференция