Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Крум Зарков
Крум Зарков

"Тъжно ми е, когато видя резултатите на БСП на изборите, защото най-голямата и най-важна партия в България, която трябва и е призвана да защитава най-голяма част от населението на България, е на пета позиция. Това е място, която нейните членове не заслужават. Така Крум Зарков от БСП коментира резултатът от изборите в неделя на социалистите в ефира на Би Ти Ви.

Причината на ниския резултат на червените е отказа на Корнелия Нинова да подаде оставка и припомни, че я е поискал още когато бяха трети.

"Инат, който е прикрит под маската на твърдост, и безхарактерност, прикрита под маската на лоялност. Хилядите симпантизанти и всички, които се нуждаят от лява политика не заслужават това", каза Зарков. 

В събота БСП ще има национален съвет, който според Зарков е последен шанс за БСП.

Очаквам много ясно заявление от националния съвет и от партиите по места, че не можем да продължаваме така, посочи Зарков. Той обаче не посочи име на човек, когото би подкрепил. 

Според него служебния кабинет е свършил задачите си и е провел успешно изборите, резултатите от които са приели от всички партии.

Настоящият правосъден министър разясни и закона за личния фалит, върху който се работи в момента в министерството. България е единствената страна в ЕС, която няма такъв закон. Той работи за обикновените хора, които са закъсали финансово - имат няколко вземания от различни места, които не могат да изплатят, и възлизат на над 10 минимални заплати. Законът им позволява всичите им кредити да се съберат на едно място и да се изчисли вноска, която те могат да изплащат без това да им пречи да живеят нормално. Този закон е и едно от условията да вземем средствата по плана за възстановяване.