Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов Снимка: Велислав Николов
Станимир Стоилов Снимка: Велислав Николов

След такава серия без победа в дербито за първенство сега можем да се порадваме. Спечелихме заслужено. ЦСКА не успя да отговори на скоростта ни.

Треньорът на “Левски” Станимир Стоилов с право бе щастлив след успеха над “червените”, но отново акцентира, че е важно клубът да се справи с финансовите проблеми.

“Според мен направихме всичко, за да спечелим мача. Заслужена победа, особено след ситуациите през първото полувреме. При тях не ни достигна увереност, за да вкараме. Опитахме висока преса, агресия в атака.

Откакто съм тук, играчите показват хъс и желание. Втората част почти няма какво да се коментира, но пък вкарахме головете си. Във футбола е важно да печелиш и първа, и втора топка. ЦСКА не можа да отговори на нашата скорост.

Тази победа не е реванш за загубата от “Локо” (Сф). Ние преживяхме два кошмара с дузпи незаслужено (в Лигата на конференциите срещу малтийския “Хамрун” и в мача за суперкупата с “Лудогорец” - б.р.), сега можем да се порадваме. “Левски” много трудно може да бъде надигран в дерби, но продължава да има проблеми от финансово естество”, заяви Мъри.