Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Леонардо ди Каприо Кадър: YouTube
Леонардо ди Каприо Кадър: YouTube

Сериозен проблем, който Ди Каприо преживява на 25-годишна възраст, може би е причината да зарязва приятелките си щом навършат 25

Леонардо ди Каприо е възхваляван за актьорските си умения, но феновете му не можеха да не забележат интересните избори, когато става въпрос за партньорките му. Изглежда, че докато актьорът остарява, жените, с които се среща, не остаряват, информира Daily Mail.

Хората смятат, че последната му раздяла с 25-годишната Камила Мороне доказва теорията, че актьорът не се среща с жени над 25-годишна възраст, което започва да се смята за проблематично и нелепо. 

Лео Ди Каприо и Камила Мороне Кадър: YouTube/CelF
Лео Ди Каприо и Камила Мороне Кадър: YouTube/CelF

Леонардо ди Каприо, който през ноември ще отпразнува 48-ия си рожден ден, имаше четиригодишна връзка с актрисата и модел Камила Мороне. В началото двойката пазеше връзката си в тайна, докато през 2020 г. го обявиха официално. Тогава Ди Каприо беше на 43 години, а Мороне - едва на 21, а когато през юни тя навърши 25 години, хората очакваха раздялата, която действително се случи.

Причината, поради която тази раздяла предизвика толкова силна реакция в интернет, е, че хората отдавна са забелязали, че актьорът никога не се среща с жена на възраст над 25 години. Всъщност средната възраст на приятелките му през годините е 22.

Нека разгледаме историята на запознанствата му.

В началото на кариерата си Ди Каприо има връзка с Бриджит Хол и по времето, когато се разделят, и двамата са все още тийнейджъри - Ди Каприо е на 19, а Хол - на 16 години.

След това Ди Каприо има връзка с модела Наоми Кембъл. Този път приятелката му бе по-възрастна от него, но се разделиха, когато тя навърши 24. 

Лео Ди Каприо и Наоми Кембъл Кадър: YouTube/CelF
Лео Ди Каприо и Наоми Кембъл Кадър: YouTube/CelF

На 22-годишна възраст актьорът прекратява връзката си с Кристен Дзан, която е на същата възраст като него.

Лео Ди Каприо и Кристен Дзан Кадър: YouTube/CelF
Лео Ди Каприо и Кристен Дзан Кадър: YouTube/CelF

След това Ди Каприо се среща за кратко с Ева Херцигова, но двамата се разделят съответно на 23 и 24 години.

Тези връзки не изглеждат толкова подозрителни, защото Ди Каприо се среща с жени, които все още са в неговата възрастова група, но оттам нататък хората започват да забелязват, че макар актьорът да остарява, той се спира на жени, които са по-млади от него, а най-възрастната, с която се среща, е на 25 години.

През 2005 г., когато Ди Каприо е на 30 години, той се разделя с 24-годишната Жизел Бюндхен, с която се среща в продължение на 5 години. 

Лео Ди Каприо и Жизел Бюндхен Кадър: YouTube/Entertainment Tonight
Лео Ди Каприо и Жизел Бюндхен Кадър: YouTube/Entertainment Tonight

След това се събира със супермодела Бар Рафаели и се среща с нея в продължение на 6 години, като прекратява връзката, когато жената е на 25. 

Лео Ди Каприо и Бар Рафаели Кадър: YouTube/CelF
Лео Ди Каприо и Бар Рафаели Кадър: YouTube/CelF

На 40-годишна възраст Ди Каприо се среща с 22-годишната Тони Гарн и връзката продължава около година. През 2016 г. той има още една няколкомесечна връзка с Кели Рорбах и двойката се разделя, когато актьорът е на 41 години, а моделът - на 25.

През 2016 г. и 2017 г. той се среща с модела Нина Агдал и двамата се разделят през май, след като тя навършва 25 години през март.

В началото всичко това се възприемаше като шега - че актьорът не се среща с жени над 25 години и ще скъса с тях на възраст, когато мозъкът им е напълно развит. Но когато това се случи отново с Мороне и когато сред всичките му връзки най-възрастната жена, с която се е срещал, е била на 25 години, просто изглежда нередно как не само има възрастова граница, но и как възрастовата разлика се увеличава.

Съществуват няколко теории за причините, поради които това може да се случва. Възможно е да е свързано с първия сериозен проблем, който Лео е преживял, когато е бил на 25 години. Психотерапевтът Ноел Макдермот казва: "Лео може да чувства, че травмата от събитието означава, че трябва да се среща само с някого на възрастта, на която е бил, когато това се е случило."

Той може да смята, че по-младите жени са по-лесни за манипулиране и задоволяване с подаръци. Те все още са впечатлителни и могат да бъдат оформени в нещо, в което не биха се превърнали сами.

Лесно е да се спекулира, но може би никога няма да разберем истинската причина. Допускаме, че може би е просто съвпадение, но е трудно да не забележим закономерността.