Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

КОРЕКТНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата, въпреки че сте обидени на близките си, ви съветвам да си наложите търпение и въздържаност в думите и поведението си. Задълженията на работното ви място са много. Отхвърлете най-неотложните задачи. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Не си мислете, че сте безгрешни и че всички са длъжни да ви толерират. През почивните дни сте склонни да надценявате възможностите си. Ще си докарате неприятности в личен и делови план. От понеделник научавате, че сделка с ваши делови партньори ще ви донесе добра печалба. Подобрете финансовото си състояние. Успехът ви е гарантиран. Помислете си и дали не грешите, че отказвате допълнителна работа.

Здраве: Здравето ви е добро, ако не забравите, че почивката е задължителна в дните ви, а компаниите и концентратите ви вредят неусетно.

Любов: У дома не проявявайте капризи, само защото сте обидени или без причина се чувствате предадени. Дарете романтични мигове на любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата вашият новаторски подход ще бъде възприет добре от началниците ви. Очаквайте известие за приходи, което ви радва и ви носи признание. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Не се притеснявайте да поискате кредит. През почивните дни, ако за вас са работни, са изключени проблеми с колегите ви. Планирайте задачите си. Бъдете предпазливи и избягвайте разправиите. От понеделник не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Деловите контакти са успешни.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не съсипвайте психиката си, като я натоварвате без причина с чужди проблеми, при това без да можете да помогнете.

Любов: Следобедите и вечерите по възможност бъдете с близките си. Въпреки трудностите се радвате на споделени чувства. Отношенията в семейството са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

ВНИМАНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата бъдете внимателни, ако сте зад волана. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да ви донесат очакваните добри резултати. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства, или ги откажете с приемливо извинение. Ако се случат, не ги приемайте за перспективни. На работното място бъдете търпеливи и тактични. В почивните дни не позволявайте да ви прекъсват, докато работите, за да отхвърлите задълженията си. От понеделник е време да се заемете с обмислените начинания. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Предпазливостта и внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете грешки.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Чувствате се в отлична форма. Пазете се от травми. Стойте далече от открит огън, до скара или на поляна, за да се предпазите от изгаряния.

Любов: В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми заради прояви на безпричинна ревност. Романтична среща ще ви помогне да си върнете чувствата на любимите.

РАК

ТРУДНОСТИ

Работа: В началото на седмицата неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко. Имате достатъчно сили да се справите със задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. През почивните дни е добре да стабилизирате постигнатото, без да влагате емоция. От понеделник не започвайте нови задачи. Не е желателно да пътувате, защото сте напрегнати и нервни. Очаквате провеждането на важни разговори, но ви съветвам да не губите чувството си за реалност. Ако решите веднага да инвестирате получени пари са възможни загуби заради непреценен риск.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Податливи сте на хранителни отравяния, заради преяждане свързано с нервното напрежение, но и заради невъзможност да промените ставащото.

Любов: Не влизайте с лошо настроение у дома. По-добре е да съхраните хармонията в отношенията си. При самотните запознанствата ще приключат с потиснатост и разочарования.

ЛЪВ

ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Работа: В дните от четвъртък ще осъществите с лекота плановете си. Чувствителността ви е прекалено изострена. И от дреболия сте способни да избухнете. Сложете си цип на устата. На работното място се справяте добре независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. През почивните дни, ако е ваше задължение, без колебание направете необходимите делови промени. От понеделник продължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите напрежение между вашите колеги. Недоволство им е породено от ваши неочаквани действия. Не влизайте в спор, не отговаряйте на провокации и ще избегнете неприятностите. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се изнервите от проблемите си. Избягвайте твърдия алкохол, за да си спестите проблеми. Вреди ви прекалената ви чувствителност.

Любов: Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с брачната или интимната ви половинка.

ДЕВА

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата избягвайте срещите и запознанствата. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата, че са ви интересни или приятни, може прибързано да им се доверите. Бъдете предпазливи. Отхвърляте много задачи, доволни сте от себе си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път и си спестете разочарованията. През почивните дни се подгответе за трудности. Не се карайте с близките си и с колегите си, ако сте на работа. От понеделник не е изключено въпреки трудностите да научите за предстоящи стабилни приходи. Затова сте изкушени да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза.

Здраве: Не са изключени здравословни проблеми. Ще усетите главоболие и болки в стомаха и в ставите, ако не сте спазили изискването за правилно подбиране на хората.

Любов: При семейните проблемът е с децата, но и заради ревността на половинката ви, която отново е дочула нещо и е избухнала с обидни думи. Стабилизирайте отношенията си.

ВЕЗНИ

НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: ?В началото на седмицата работа в съдружие ви създава неприятности и ви води към провал. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите партньори или приятели заради липса на задължителни знания и умения, за които не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Почивните дни не са благоприятни за работа. От понеделник си позволете промени, но преди това сте длъжни да завършите започнатата работа, заради която може да си създадете проблеми. Ще имате неочаквани приходи, ако работите в сферата на търговията.

Здраве: Със здравето са възможни проблеми заради нервното напрежение и ако не се предпазвате от простуди. Пазете се от инфекциозни заболявания.

Любов: Изяснете семейните си отношения без агресия и нападателно поведение. Засилва се желанието ви да властвате над любимите си хора.

СКОРПИОН

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата сте заети и напрегнати. Занимавате се със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в рамките на периода, ви носи добри приходи. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Деловите срещи провеждайте предпазливо, с такт и задълбоченост в разговорите. През почивните дни сте готови да мързелувате, но сте притеснени заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. От понеделник премълчавайте при разправии и ще спечелите уважението на хората от обкръжението си. Не критикувайте, дори да сте прави. Отложете големите разходи, въпреки че неочаквани приходи ще ви възвърнат доброто настроение.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си, което е нестабилно, защото сте податливи на обостряне на хронични болести и инфекциозни. Не си създавайте нервно напрежение.

Любов: Чувствата ви са споделени, но съмнението че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. Повярвайте на партньорите си. Несемейните да очакват запознанство.

СТРЕЛЕЦ

РУТИННИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работа: От първия ден на седмицата не ви липсва желание за работа. На работното място ви изслушват внимателно. Въпреки това не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите разправии с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. През почивните дни наложителни промени ще променят плановете ви. Поставете началото на нови занимания. От понеделник не критикувайте околните и не се стремете да блеснете със способности. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза. Бъдете сговорчиви и готови на компромиси, дори и ако са във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори, които ще променят живота ви, но дали ще е за добро знае Съдбата. Преценявайте новите си познати, за да не се разочаровате.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Въпреки това сте без настроение. Неспокойни сте и непрекъснато се вглеждате в себе си, а това води до вредни самовнушения.

Любов: Ще започнете нова любовна авантюра, която може да не продължи дълго, но неочаквано сред време да прерасне в сериозна връзка.

КОЗИРОГ

ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте в състояние да допуснете грешки заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи може да са разочароващи, ако сте инатливи. Овладейте емоциите си. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори, заради ваши по-различни очаквания за техните възможности. През почивните дни не позволявайте да ви принуждават да завършите бързо работата си, защото ще допуснете грешки и вместо похвала ще ви „наградят“ с удръжка от заплатата. От понеделник завършете започнатото и няма да усетите трудностите, породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, бъдете честни пред себе си. Общуването с колегите ви е спокойно.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола и обилната храна. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие. Пазете се от травми и инфекции.

Любов: Ако сте семейни, сексът ви зарежда със сили, но се пазете от изневяра. Несемейните, срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

ИМПУЛСИВНОСТ

Работа: В дните от четвъртък овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори са ползотворни. Предстои ви да се справите със задълженията на работното си място. Покажете на всички какво означава перфектно свършена работа. През почивните дни ваши делови партньори ще споделят идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. От понеделник се включете в съвместна работа с вашите колеги. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Общуването ви доставя удоволствие. Вашата мнителност може да е причината за необмислените ви постъпки.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не си създавайте нервно напрежение, което ви вреди. Не си внушавайте проблеми и болести и съхранете вашето добро настроение.

Любов: Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Протегнете ръка и забравете самотата.

РИБИ

СЪТРУДНИЧЕСТВО

Работа: В началото на седмицата се срещнете с хора от деловите среди, с които искате да уговорите сътрудничество. Ако не сте прекалено чувствителни и не реагирате емоционално, работите активно и уверено, ще се радвате на мечтаните резултати. При разговори поднасяйте информация, която ще бъде възприета с лекота. Заетите с производство да търсят правата си, ако са ощетени в заплащането. Използвайте почивните дни и преценете дали да предприемете делово пътуване, или да се заемете със служебните си задачи. От понеделник сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква отговорност и обсъждане по време на нейното изпълнение. Анализирайте грешките си, ако целите да се издигнете на ново ниво в кариерата си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но душевната дисхармония ви вреди, също и инатливото ви нежелание да си вземете отпуск. Пазете се от травми и не приемайте опиати.

Любов: Нова любовна връзка ви създава проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Несемейните ще имат интересни познанства.