Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жена рекордьорка с 3.87 промила алкохол зад волана, която била и без книжка, и друг пиян шофьор с над 3 промила, установиха в хода на спецакция служители на РУ – Г. Оряховица.

В събота при провеждане на специализирана полицейска операция в с. Бряговица е извършена проверка на два леки автомобила – «Рено», управлявани от 50-годишен мъж от Д. Оряховица и от 33-годишна неправоспособна от Шумен. При проверка на първия водач за употреба на алкохол, апаратът е отчел 3,08 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. При проверка за употреба на алкохол на водачката, апаратът е отчел 3,87 промила. Тя също е отказала кръвна проба. Задържана е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу двамата са започнати бързи производства.

Неправоспособен водач, с нерегистриран трактор, установиха служители на полицейското управление в Елена. В събота следобед в хода на специализирана полицейска операция, в района на с. Каменари е извършена проверка на трактор, без поставена регистрационна табела. Зад волана бил 16-годишно момче от същото село. В хода на проверката е изяснено, че тракторът не е регистриран по установения ред. По случая е образувана преписка, която ще бъде докладвана в прокуратурата.