Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Йордан / последният в дясно/ с колеги на дипломирането в Свищовската академия

Снимка: Личен фейсбук профил на Андрей Захариев
Йордан / последният в дясно/ с колеги на дипломирането в Свищовската академия Снимка: Личен фейсбук профил на Андрей Захариев

Достойни български полицаи днес загубиха живота си в изпълнение на служебния дълг! Сред тях бе Йордан Илиев, чиито щастливи студентски години са свързани със Свищов, СА "Д.А.Ценов", специалност "МИО" и магистърска програма "Международен бизнес и мениджмънт". Той е и мой студент, сред най-добрите от своя випуск по "Международни финанси". Това написа във фейсбук професор Андрей Захариев от Акадмията.
Покрусеният преподавател припомня, че след два месеца Йордан Илиев, който няма още 30 години, е щял да премине на по-висока длъжност в отдел "Криминална полиция" заради доказани качества. Само за последните три месеца е награждаван три пъти за проявен героизъм!
Според постовете в социалната мрежа тази нощ той изобщо не е трябвало да бъде на работа, поел е извънредно дежурство в друго отделение, в което не са достигали патрулните полицаи.
"Поклон и светла памет Йордане!!!", завърша постът на проф.Захариев, събрал десетки коментари на почит и съболезнования.