Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

РАЗХОДИ

Работа: В началото на седмицата нямате желание за работа. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца преди началото на учебната година. Отложете планираните делови разговори. Нищо не ви пречи в почивните дни да поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. От понеделник сте готови на всичко, за да отхвърлите задачите си и след това да се отдадете на развлечения с ваши гости. Наложете си спокойствие и ще постигнете целта си с лекота. Пред вас се очертава предложение за интересна работа. Не избързвайте с отговора си. Разчитайте на себе си.

Здраве: Преумората, активирана от вашите материални стремежи, може да навреди сериозно на здравето ви. А ако сте постъпили некоректно, психическият срив ще е неизбежен.

Любов: Ако сте сключили брак по сметка, рискувате да се изпокарате с брачната си половинка, ако се окаже, че тайно сте вложили парите от общата сметка във ваш бизнес.

ТЕЛЕЦ

ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: В дните от началото на седмицата не вземайте прибързани и необмислени решения. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. Работата ви спори, ако не сте разсеяни и прибързани. Почивните дни ще са напрегнати, но ползотворни. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. От понеделник постигате разбирателство с партньорите си и ще получите ценни съвети от приятели. Не се доверявайте на непознати или малко познати хора, които могат да ви подведат или целят да ви използват, без да усетите.

Здраве: Всеки опит да надскочите своите възможности води до преумора и притеснение, че рискувате да не се справите със задълженията си.

Любов: Общувате с лекота, но проявеното лекомислие може да доведе до няколко интимни връзки и разрив в брака само защото сте решили да флиртувате и сте разказали на половинката си.

БЛИЗНАЦИ

РАЗОЧАРОВАНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата сте разочаровани от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в живота си, а те упорито отказаха да признаят намесата ви и дори се опитват да ви унижават. През двата почивни дни имате възможност да разширите дейността си. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си, ако ви е възможно. Не е изключено да ви предложат повишение на заплатата. От понеделник логиката в разсъжденията ви и безпристрастно изречените думи ще убедят хората около вас да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят. Идеите си може да осъществите с помощта на близки хора.

Здраве: Здравето ви е зависимо от желанието ви да се предпазвате от простуди, които ви дебнат и в горещото време, особено ако сте сменили климатичния пояс и сте на почивка.

Любов: Трудно ви е да приемете миговете на самота, ако нямате до себе си интимна половинка. Седмицата позволява да я срещнете, ако търсите новото си щастие.

РАК

ВЪЗМОЖНИ ЗАГУБИ

Работа: В дните от началото на тази седмица се предпазвайте от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които може неочаквано да се окаже, че ви носят загуби. Привидно не сте наивни, но на моменти сте готови да проявявате вредна за вас доверчивост. Ако през почивните дни сте на работното място, съхранете спокойствието си, особено ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Поправете грешката си бързо и всичко ще остане в забрава в миналото. От понеделник не пътувайте, защото сте разсеяни. Надеждите и плановете ви няма да се осъществят, ако предприемате импулсивни промени. Ограничете срещите и разговорите с колегите и началниците си.

Здраве: За вас е време да направите профилактика срещу инфекциозни заболявания, защото грипът може да ви споходи на прага през лятото, ако инатливо не сте ваксинирани.

Любов: Можете да изгладите проблемите с вашите роднини и близки, да осъзнаете, че те не са ви врагове и че вие сте допуснали да възникнат недоразумения и проблеми между вас.

ЛЪВ

КОНФЛИКТ

Работа: В дните от четвъртък бъдете внимателни при провеждане на разговори с вашите колеги. Не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията ще имат добър завършек, ако предварително са добре обмислени. Имате възможност да изявите скритите си заложби и да поставите началото на нови занимания. В почивните дни си спомнете за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас, но явно заради свои лични цели. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да помислите за нови партньори. В дните от понеделник пристъпете към изясняване на отношенията, които сте развалили. Отложете планираните делови разговори. Отдайте се на творчество, без значение с какво се занимавате.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми със сърцето и кръвното налягане, ако прекалите с концентратите, но не заради преумора, а заради негативни емоции.

Любов: Ако сте семейни, не изневерявайте, защото задължително ще последва драматична раздяла с брачната ви половинка, която ще съсипе психиката ви.

ДЕВА

САМОКРИТИКА

Работа: В началото на седмицата бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако отдавна обмисляте да промените изцяло дейността на вашата фирма, не го правете в този период. Почивните дни са благоприятни за творческа дейност и пътувания. Очаквайте информация за предстоящи финансови постъпления. Предпазвайте се от конфликт, защото последиците ще са трудно предвидими. От понеделник от нищо можете да предизвикате уволнението си. Не проявявайте доверчивост към непознати хора, за да избегнете загуби. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си на работното място.

Здраве: Седмицата не позволява да се подлагате на диета, а и ако имате асцендент или Луна във вашия знак. Ще си навредите непоправимо заради проблеми с храносмилателната система.

Любов: Впуснете се в нова връзка само ако разводът е вашата цел. На необвързаните съдбата позволява да създадат семейство, ако са уверени в чувствата си.

ВЕЗНИ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата новите предложения за професионална промяна и растеж да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи или да не отговарят на предложените ви условия. Не мислете да напускате сегашното си работно място, ако са ви поднесени през този период. В почивните дни помислете за начина, чрез който да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание. Ако имате шанса да го сторите, не се опитвайте да налагате волята си емоционално. От понеделник неочаквани проблеми заради неподходящи запознанства налагат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които проявяват нездрав интерес към вашите планове, защото целта е единствено вреда.

Здраве: Не са изключени проблеми със здравето ви заради невъзможност да се приспособите към промените, които ви заливат ежедневно, или нежеланието да си наложите спокойствие.

Любов: Ако сте решили да се разделите и сте убедени, че чувствата ви вече не са същите, ако и вашата брачна половинка е на същото мнение, може да направите и тази крачка.

СКОРПИОН

ГЪВКАВОСТ

Работа: През първите дни на седмицата паричните загуби, които може да предизвикате, ще са причина за проблеми с вашите близки не защото сте харчили, а защото сте ги лишили от пълноценна почивка. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате. През двата почивни дни съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца. От понеделник се подгответе за изненадващо посещение на хора, които не сте виждали от години. Целта им е да ги назначите на работа или преследват други лични изгоди. Бъдете предпазливи, за да не се окажете впримчени в проблеми.

Здраве: Дори и да не ви се излиза, посещавайте поне два пъти седмично спортната зала, за да не навредите на здравето си. Застоялият живот ви депресира.

Любов: Не е изключено и семейните да се изкушат от нова връзка, особено ако бракът им е нестабилен или отдавна са загубили интерес към брачната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

НЕРВНОСТ

Работа: В началото на седмицата без причина сте нервни, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се, защото ако съсипете отношенията си, трудно ще ги възстановите През двата почивни дни сте в добро настроение и с отлично самочувствие, стига да не се окажете под ударите на завистници. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще си навредите. Съхранете достойнството и спокойствието си. От понеделник ще ви изненадат приходи, които са добре дошли след притесненията ви. Не бързайте да харчите за скъпи подаръци, ако сте на сватба, дори и да сте сигурни, че няма да нарушат финансовата ви стабилност.

Здраве: Съхранете доброто си здраве, вместо да си вредите заради липсата на правилен хранителен режим. Податливи сте на проблеми с черния дроб и с кръвта, които пречистете с билки.

Любов: Ако сте срещнали партньори, които ви привличат с интелекта си и искате да се разведете и да продължите живота си с тях, не бързайте. Проверете силата на чувствата си.

КОЗИРОГ

ТРУДНОСТИ

Работа: От първия ден на седмицата трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени изказвания, ще ви объркат плановете. По-добре се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да си почивате повече и да предприемете мечтаните начинания. В почивните дни ваш съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, въпреки че той преди време е проявил непочтеност и е правил разходи, без да ви каже. Не бива да мълчите, а се защитете. Съветът ми е да прекратите отношенията си. От понеделник имате добри доходи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я. Следобед сте настроени да се веселите, разпускате и трудно ще се съсредоточите за делова работа.

Здраве: За да бъдете здрави, ви съветвам вечер да си почивате и да не излизате на разходки в тъмното, за да избегнете травми, но и като не сядате зад волана в късните вечерни часове.

Любов: Семейните да разпалят отново поугасналите си чувства и да постигнат хармония в отношенията и с брачната си половинка, и с роднините си. Прибързаните бракове няма да оцелеят.

ВОДОЛЕЙ

НАЧИНАНИЯ

Работа: От четвъртък начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си. Потърсете компромиса в отношенията и златната среда при планиране на дните си. През двата почивни дни ви предстои поредният неблагоприятен период. Емоцията и трудностите са пречка да оцените безпристрастно възможностите си. От понеделник не бъдете демонстративно изнервени, ако ви принуждават да правите спешни ремонти у дома, които не търпят отлагане, особено ако сте планирали нещо друго, което според вас ще ви донесе приходи и признание.

Здраве: Не се опитвайте да надскачате реалните си възможности, за да не навредите на вашето здраве. Преумората ви вреди, а и сте застрашени от травми и проблеми с кръвоносната система.

Любов: Вашата заетост не е причина да се връщате преуморени и да лягате веднага. Не се лишавайте от разговори със семейството си, за да не станете причина за дистанцията на вашата половинка.

РИБИ

ПРОЗОРЛИВОСТ

Работа: В началото на седмицата късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност, жънат успехи, на които не са се надявали. През почивните дни се подгответе да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и перспективни делови запознанства и разговори. От понеделник срещите ви са много, а запознанствата могат да ви донесат немалко разочарования. През целия период от три дни сте подвластни на резки промени в настроението.

Здраве: Редувайте работата с почивка и развлечения и не създавайте проблеми на вашите близки само защото сте отпаднали, но отказвате да отидете на лекар или да си останете у дома.

Любов: Смешни сте в очите на близките си, ако вечер гледате в една точка, вместо да се отдадете на развлечения. Нормално е да не ви обичат както преди, но ще изпаднете в поредната депресия.