Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИЗБРАНИ: Марта и Рада първи имат шанса да се здрависат с Берлускони.
ИЗБРАНИ: Марта и Рада първи имат шанса да се здрависат с Берлускони.

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони изпя две песни собствено производство и разказа най-любимите си вицове на отбрани гости, събрали се да празнуват Свети Валентин.
Домакинка на събитието е съпругата на разстреляния бизнесмен Илия Павлов - Дарина Павлова. Сред 70-те ВИП гости са актрисата Мартина Вачкова и дъщеря й Рада. Двете дами имат щастието първи да се здрависат с Берлускони, който притежава стотици милиони в банковата сметка, няколко медии и популярния италиански футболен отбор "Милан".
"Щом пристигна г-н Берлускони, дойде да поздрави първо Рада, а след това и мен.
Той беше звездата
 на вечерта,
организирана от приятелката ми Дарина Павлова. Тържеството беше подготвено с изключителен вкус, а забавленията бяха с мярка. На масите се бяха разположили някои от най-известните италиански творци. Близо до нас бяха и треньорите на "Милан"", разказва единствено за "168 часа" Мартина Вачкова. Водещата по БНТ е впечатлена от артистичния талант на бившия италиански премиер, който години наред весели своите сънародници с неподправените си лафове и бохемски изцепки.
"Берлускони държа много приятна реч, в която обеща, че Италия ще излезе от кризата. След това развесели гостите с няколко смешни вица. Накрая изпя две песни на френски, които след това преведе на италиански. Оказа се, че текстовете на песните са негово дело. Всички много ги харесаха", разказва Мартина.
Тя и дъщеря й са единствените гости от България на официалната вечера, организирана от вдовицата на Илия Павлов.
Марта и Дарина Павлова
 се познават още отпреди идването на демокрацията

Двете се снимат във филма на режисьора Петър Попзлатев "Аз, графинята". Дъщерята на Григор Вачков трябва да пътува за Разград, където се снима филмът. В последния момент й се обаждат, че в рейса ще си хортува с някоя си Дарина. Вачкова категорично обявява, че ще пътува със собствената си кола и се съгласява да закара и колежката. По пътя тя и бъдещата съпруга на Илия Павлов лесно намират общ език, а по време на снимките стават и първи приятелки.
"Страшно много се смеехме с нея. Дарина е един от най-забавните хора, които познавам. Много близки бяхме, но по едно време пътищата ни се разделиха", разказва Мартина Вачкова. Вина за развалените отношения между двете първи прияелки носи и бившият съпруг на Марта Вачкова. Той си обтяга отношенията с Дарина Павлова и Марта съвсем естествено взема страната на мъжа си. Години по-късно тази история вече е забравена и двете приятелки често се чуват по телефона.
Приятелството им толкова се засилва, че Мартина е поканена на изисканото парти по случай Свети Валентин. Водещата на БНТ на практика може лично да се убеди, че нейната приятелка и Силвио Берлускони продължават да поддържат приятелски отношения. В края на миналата година се заговори, че вдовицата и тогавашният италиански министър-председател планират да се женят. Медийният магнат тогава отрече тези слухове, а самата Дарина Павлова обяви, че не поддържа интимни отношения с Берлускони. Очевидно двамата все пак са достатъчно близки, за да прекарат в компанията на отбрани приятели Свети Валентин.
Вачкова не пропуска да повтори, че нейната дружка е направила всичко възможно, за да подготви едно наистина стилно парти без излишна разточителност. След изпълненията на Берлускони с микрофона, някои от музикантите и артистите се решават да повеселят гостите със свои изпълнения.
Готвачите на
Дарина Павлова също са дали всичко от себе си,
за да задоволят изтънчените вкусови изисквания на ВИП купонджиите.
"Основното ястие включваше превъзходно телешко месо. И все пак съм сигурна, че всички гости са били впечатлени от равиолите със спанак и рикота, полети с розов сос от сметана и домати. Това беше един изключително вкусен специалитет", категорична е Марта Вачкова.
Тя не крие, че е впечатлена от енергията на Силвио Берлускони. Медийният бос през цялата вечер не сяда на мястото си. Той обикаля масите и си казва по нещо с абсолютно всеки един от 70-те ВИП персони. Бившият италиански премиер съвсем естествено намира галантни слова и за Мартина Вачкова и дъщеря й, които са впечатлени от чара и неподправения хумор на италианския политик.

НА ГОСТИ: Треньорът на "Милан" Масимилиано Алегри също е канен на купона в Дарина Павлова.
НА ГОСТИ: Треньорът на "Милан" Масимилиано Алегри също е канен на купона в Дарина Павлова.
ВКУСНО: Дарина Павлова впечатлява гостите си с изискани специалитети.
ВКУСНО: Дарина Павлова впечатлява гостите си с изискани специалитети.