Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Константин Папазов - Тити
Константин Папазов - Тити

Константин Папазов потвърди, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на "Левски" във фейсбук.

Това е станало по време на вчерашната среща за бъдещето на изпитващия финансови проблеми футболен клуб между ръководство, спонсори и фенове на "сините".

"Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!", написа Папазов в профила си във фейсбук.

Малко по-късно той публикува и втори пост в социалната мрежа, в който подчерта, че темата с оставката му е изчерпана и няма да коментира въпроса повече.

Според някои източници се е дискутирало създаването на ново акционерно дружество, което да бъде признато от БФС на базата на форсмажор заради влизането на Васил Божков в списъка "Магнитски". Така без напрежение щели да се изчистят дългове от 24 милиона лева, включително и към НАПV