Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Любо Пенев Снимка: Николай Литов
Любо Пенев Снимка: Николай Литов

Остри думи по адрес на ръководството на ЦСКА каза наставникът на ЦСКА 1948 Любо Пенев. Той даде пресконференция преди утрешното домакинство на "Локо" (Сф).

"Смятам, че рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане юридически, не мога да кажа. И този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете.

Защо бях поканен при последния ми престой на "Армията"? За да туширам напрежението между фенове и ръководство. И това се случи, спечелихме и трофей и всички бяхме радостни.

Но това не важеше ръководството. Те не искат да печелим трофеи, не искат да надграждаме и ЦСКА да бъде в позицията, на която трябва да бъде.

При добре свършена работа след 2-3 месеца ме изгониха. Това се нарича предателство. Защо "Сектор "Г" (има предвид фенската фракция-б.р.) не ходи на мачове? Защото и те са лъгани непрекъснато. И са взели много правилно решение, това веднъж-завинаги трябва да приключи.

Феновете винаги са ме подкрепяли безусловно във всеки един момент и аз това нещо го ценя много и винаги ще им бъда благодарен.

Имаше една игра едно време "студено-топло". При мен е ледено студено, топлото трябва да се търси на място, което не е далеч от "Армията". Там трябва да се търсят всички предателите.

Мен ме интересува да си гледам работата и да я върша по най-добрия начин. В клуба, в който съм, футболът се ръководи от много добри професионалисти и сега нещата вървят много добре", каза Пенев.

Той коментира и назначението на друга "червена" легенда - Стойчо Младенов за оперативен директор на ЦСКА 1948.

Миналото лято вторият смени Пенев начело на ЦСКА. Тогава Пенев даде пресконференция по повод някои обвинения от Младенов за състоянието на отбора и нарече Стойчо "колегата от Плоски". Това е родното село на Екзекутора на "Ливърпул".

"Едва ли ще се срещнем често със Стойчо. Той е нов човек в нашата структура. Фактът, че той започва при нас, означава, че моето мнение ще се промени. Той няма да се занимава в никакъв случай с футбол, докато съм в клуба“, заяви Пенев.