Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Авторът
СНИМКА: Авторът

Младеж помете дете с колело във Видинско и избяга, съобщиха от полицията. Пътният инцидент станал снощи в Брегово. На тел.112 постъпил сигнал за катастрофа, в района на кръстовището на улиците „Александър Стамболийски“ и „Гео Милев“. При движение в посока село Ракитница лек автомобил блъснал 13-годишен велосипедист, след което шофьорът напуснал местопроизшествието.

Пострадалото момче е настанено във видинската болница с опасност за живота. Полицейските служители провеждат издирване и откриват колата от местопроизшествието "Фолсксваген пасат", изоставена в покрайнините на градчето. Установен е и шофьорът, 19-годишно момче с 6 месеца стаж зад волана. Той е намерен в дома на дядо си.

Младежът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни. Оперативна група извършила огледи на местопроизшествието и на превозното средство. Уведомена е прокуратурата. Работата на разследващия екип продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство по описа на областната дирекция на МВР-Видин.