Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Драги путинисти, вашият нов 9.09. няма да се състои Снимка Фейсбук/Любо Канов

Да се чуди човек на българските путинисти. Има една приказка за онзи дето си купил фабрика на 8 септември 1944 година, преди национализацията.

Та и нашите путинисти сега са се възбудили, готвят се да вземат властта. Този път напълно, не половинчато и да сложат фуражката на Радев начело на държавата. Да, но 9 септември няма да се повтори, тоест ще се повтори, но с обратен знак. Както обичат марксистите да повтарят, щото те нали диалектици малко си падат, историята се повтаряла като пародия.

Точно така!

Драги путинисти, вашият нов девети септември с помощта на руските танкове и хибридни зеленоподобни чорапи няма да се състои! Руските танкове отидоха за скрап в Украйна, а зелени чорапи ще трябва да търсите у министъра на екологията от Да,бе, България.

Вашият путинизъм ще завърши като един много жалък фарс. И то много скоро! Знаейки изменчивата си природа, бързо се преквалифицирайте или в Байдънисти или в домоуправители!

Впрочем, байдънизма също е на път скоро да приключи като фарс, така че заложете на домоуправител! И не, така наречените от вас кравари или по руски “пиндоси” няма да бъдат победени от онази дето кат нея втора нямало, защото нея няма да я бъде изобщо!

От фейсбук