Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Линейка
Снимка: Архив
Линейка Снимка: Архив

Четири автомобила се сблъскаха до село Сенокос, съобщават от полицията. На 13 август, около 11, 40 часа в Областната дирекция на МВР Добрич, е получено съобщение за настъпило пътнотранспортно произшествие между няколко автомобила.

По път II-27 в близост до село Сенокос към село Соколово, лек автомобил „Рено Меган“ с водач жена на 39 години и лек автомобил „Шевролет Каптива“ с водач мъж на 59 години, при съприкосновение между предните леви части на двете коли става инцидент. Трети автомобил се удря в лекия автомобил „Рено Меган“. Лекият автомобил "Шевролет Каптива" също се завърта на пътното платно, като се удря в насрещно движещия се "Ауди А3".

Единият от пострадалите е изписан с травма на гърдите за домашно лечение, жена на 56 години е настанена в отделение по ортопедия с открити фрактури на дясна пред мишница. Други две жени са настанени в отделение по неврохирургия с фрактури на лумбален прешлен и фрактура на поясен прешлен. Всички са без опасност за живота.

Водачите на четирите автомобила са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация на уреда отчита отрицателен резултат. Взета е кръвна проба за химичен анализ. Уведомен е дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.