Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Симов, депутат от БСП
Александър Симов, депутат от БСП

"Левицата не се е конфронтирала умишлено с никого. Въпросът е друг – когато предишната власт атакува президентството, социалистите излязоха на площада. Когато обаче това управление беше поставено под мощна медийна атака, и то от същите тези символи, които атакуваха президента, за съжаление Румен Радев не излезе да защити това управление“, заяви депутатът от БСП Александър Симов в ефира на БНТ.

„БСП не подкрепи правителството, когато то реши да прекрати преговорите с “Газпром“ и след това да изгони руските дипломати“, посочи Симов и уточни: „При тези случаи се прояви дефектът на коалицията, а именно липсата на комуникация. За тези неща ние научихме от медиите и трябваше да реагираме постфактум. Това бяха непремислени решения, но именно гоненето на руските дипломати взе главата на Кирил Петков“, каза още той.

„Нашите симпатизанти оценяват това, което БСП е направила“, категоричен е социалистът и поясни, че световната политика е важна, но фокусът на левицата винаги е бил как живее обикновеният човек в България.