Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

58-годишен мъж от Русе е открит удавен в реката в центъра на Девин Тялото на 58-годишния русенец е открито в реката в централната част на Девин. Снимка: Архив

58-годишен мъж от Русе, който е бил отседнал в хотел в Девин е открит мъртъв в реката в централната част на града. Трупът е бил забелязан от ръководителка на детски лагер. Със съдействието на служители от пожарна служба –Девин тялото е извадено от коритото на реката. При първоначалния оглед не са установени видими следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“-Смолян. Обстоятелствата и причините за смъртта са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство, обясни директорът на ОД на МВР в Смолян ст. комисар Костадин Пачеджиев.
Русенецът е бил отседнал по направление от НОИ в хотелска база. За последно персоналът на СПА комплекса го е виждал вечерта преди да се удави.
Мъжът вероятно е с психически проблеми. През деня два пъти е звънял в Спешния център за успокоителни. В раницата му също са открити успокоителни медикаменти.