Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хамид Хамид от ДПС КАДЪР: БНТ
Хамид Хамид от ДПС КАДЪР: БНТ

"Това, което говорихме последните дни и месеци, сякаш се потвърди от това пряко излъчване на заседанието. Видяхме истинското лице на задкулисието как работи. Видяхме и жалките слуги на мафията - това са лейтенантите на мафията, които си разменят клюки".

Това каза Хамид Хамид от ДПС във връзка с изтеклия запис от заседание на парламентарната група на ДБ, в която Иванов критикува поведението на ИТН, както и лидерката на БСП Корнелия Нинова спрямо отношението й към партията на Слави.

Записът предизвика моментална реакция у шоумена - той заяви, че ИТН няма да участва в правителство на лицемерието.

"Така функционира задкулисието явно. Ако има някаква победа - това са българските граждани, които видяха как работят задкулисието на завладяната държава и какви интриги си правят помежду си по време на преговорите", каза още Хамид Хамид. 

По думите му под миловидната загриженост за българските граждани прозират лични интереси, персонални назначения, лично его и ненавист към коалиционните си партньори. 

Хамид Хамид призова Христо Иванов да обясни как получава указания на задната седалка в джипа на един подсъдим олигарх.

"Сигурно му обещава, че ще му назначи човек в КПКОНПИ, който да му вдигне запорите. Това са хората, които казват "ние сме изцяло в бяло, другите са в черно", а ако ги погледнете отпред, може да видите нещо малко бяло, но като се обърнат, една педя под кръста ще имат едно огромно кафяво петно, и то си стои от доста дълго време", каза още Хамид.

Според него вчерашният запис е показал как работи политическата мафия - как ги привиква отстрани на НС в джипове, и явно кукловодите им не са се разбрали, защото има разминаване на позициите им.

"Видяхме, че всичко се прави за персоните, защото там няма мисъл за гражданите, няма никаква програма, - да се устрои един провален министър на всяка цена, просто да му се намери работа на всяка цена, за да вдигне запорите и да спре проверките срещу себе си, - това е все едно да предложите Митьо Очите за главен прокурор на страната", каза още Хамид.