Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

19-годишен с опасност за живота, настанен в реанимацията 

В събота, когато на пътя Ловеч - Плевен фатална катастрофа отне 5 човешки живота, в област Сливен също са станали две много тежки автопроизшествия, съобщават днес от пресцентъра на ОДМВР.

Най-напред, около 06,45 часа, в землището на село Любенова махала, община Нова Загора, 43-годишен водач на лек автомобил "Ситроен" е катастрофирал самостоятелно, като е загубил управление на прав участък на пътя между Нова Загора и Раднево и се е преобърнал в крайпътна нива. В резултат на произшествието мъжът, който е от Раднево, е загинал. По случая е образувано досъдебно производство.

Пак на 16 юли, но към 18,00 часа, е възникнало пътно произшествие с лек автомобил "Ауди А4", управляван от водач на 18 години. Инцидентът е станал на улица "Димитър Благоев" в град Нова Загора. При движение с несъобразена скорост, в зона след ляв завой, шофьорът удря колата си в паркирано на пътното платно полуремарке. От произшествието е пострадал 19-годишен младеж, който се возел на предна седалка. Той е откаран в областната болница "Д-р Иван Селимински" в Сливен за оказване на медицинска помощ.

Днес от болницата съобщиха, че още в събота 19-годишният пациент е настанен в реанимация. Той е с тежка черепно-мозъчна и гръдна травма, на командно дишане и с опасност за живота.

18-годишният шофьор на автомобила е в ортопедията на същата болница от неделя, той е с травма на крайниците.

По случая е образувано досъдебно производство.