Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ива Митева
Ива Митева

 Николай Минчев е едно от имената за премиер, но не единствено. Не бива да се подценява и името на Даниел Лорер. Колкото повече имена има на масата за този пост, толкова по-добре за страната ни, заяви Ива Митева от ИТН по Нова тв.

ДБ и БСП нарушават коалиционното споразумение, бавно работим помежду си, опиянени са от властта, стремят се да изземат контрол, а правят и опити за шантаж, каза още Митева.

Според нея третият мандат президентът Радев ще даде на ДБ.

Няма разпад на структурите на ИТН, наскоро бяхме в Плевен, където ни посрещнаха много топло, каза още Митева.

Ще подкрепим закона за КПКОНПИ, но не съм чула нито едно положително становище за него. Щом го подкрепим, но после ще го преработим.  Не знам законодателна програма, която да оперира с имена, коментира Ива Митева                натиска Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ. Според нея на първо място трябва да са политиките за борба с корупцията.   

Решението ни за РС Македония беше правилно, отговори Митева на въпрос няма ли нещо странно в това, че ИТН се връщат на масата за преговори за нов кабинет в деня, в който македонският парламент прие френското предложение, заради което те излязоха от четворната коалиция. Ако наистина сме отговорни политици, трябва да вървим към нов кабинет.   В политиката има завои, които не всеки може да вземе от първия път, отговори Митева.