Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Спецакцията е проведена вчера, на 13 юли, на територията на град Сливен по разпореждане на директора на ОДМВР в града старши комисар Димитър Величков, съобщиха днес от пресцентъра на дирекцията. Целта е установяване и задържане на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества.

В района на автогарата екип на сектор "Криминална полиция" към РУ - Сливен извършват проверка на 24-годишен мъж от град Кермен. В него е намерен и иззет плик, съдържащ суха листна маса с тегло около 200 грама, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Мъжът е отведен в РУ - Сливен и задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

В хода на операцията в квартал "Даме Груев" екипи на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" предприемат и извършват проверка на 48-годишен криминално проявен мъж от Сливен. При последвалите процесуално-следствени действия в задържания и в дома му са намерени и иззети парични средства, вещества, които при полевия тест са реагирали на канабис и метамфетамин. Иззети са още ел.везна и други вещи, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. 48-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.

На бул. "П. Хитов" екип на група "Охрана на обществения ред" към РУ - Сливен спира за проверка лек автомобил "БМВ", управляван от водач на 41 години от Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Операцията по линия "Наркотици" на територията на град Сливен продължава.