Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Андре Токев в съда.

СНИМКИ- Велислав Николов
Андре Токев в съда. СНИМКИ- Велислав Николов


Известният готвач шеф Андре Токев, който през ноември м.г. бе хванат да шофира след употреба на алкохол и по джанти джипа си, ще излезе предсрочно от затвора в Казичене. Това реши Софийски градски съд преди минути.
Молба за предсрочно условно освобождаване от затвора в Казичене бе депозирана от адвокатите на известния готвач.
“Лицето е изключително ерудирано и образовано, за да може да извлече поука и да коригира своето поведение”,мотивира се съдията.
В затвора той е работел и демонстрирал добро поведение , както към служителите,така и към останалите лица лишени от свобода. Участвал е в образователни  и спортни дейности.
От прокуратурата посочиха,че няма да протестират предсрочното му пускане на свобода.
В началото на годината Токев призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата.
Известният шеф готвач Андре Токев бе хванат да шофира в нетрезво състояние в края на ноември м.г. на Околовръстния път в София. Кръвната проба на известия кулинар показа 2 промила.
На кадрите, разпространени в социалните мрежи, се виждаше как кара близо километър само по джанти. Минава от платно в друго без причина, а при завоите части от гумите изпадат по пътя.
Малко преди да бъде спрян, от колата излизат искри. Екшънът е заснет от видеорегистратор на друг шофьор. Граждани подавали няколко сигнала на тел. 112 за автомобил, който криволичи по пътя.