Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майката на Георги Семерджиев: Не съм отгледала убиец, явно е имал проблеми Георги Семерджиев

Майката на Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева, твърди, че синът й има истинска книжка, издадена от Швейцария

Не съм отгледала убиец. Гледала съм го с любов и не е бил лишен от нищо и е едно много добро същество. Явно е имал проблеми, за да посегне към такива неща. Много сме разстроени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да Ви опиша всичко, каза пред БНТ Марияна Семерджиева, майка на Георги Семерджиев.

За никакви срещи, за никакви интервюта, за нищо нямаме сили. Ние сме съкрушени! Вкъщи. Мъжът ми не е добре, продължи тя.

Не сме ходили още на свиждане. Мисля, че е рано. Не са ни предложили такова нещо. Не знам кога е възможно. Днес имам среща с адвоката, каза майката на Семерджиев.

В последните месеци беше странен, но не съм предполагала да е вземал нещо или да е прибягвал до това, но беше по-различен. Намирах го по-различен, но никога не съм си помисляла за такова нещо - че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата - че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не, че го защитавам, но си е бил по-палав, по-буен характер, но никога е посягал към такива неща. Навярно нещо го е предизвикало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще, нямаме обяснение вкъщи. Имам чувството, че се намирам във филм на ужасите. И имам чувството, че сънувам, че не е истина, добавя Марияна.

Съпругът ми е в транспортна фирма. Аз съм служител в банка. Сплотено семейство сме. При него проблемите може би започнаха, когато го отхвърлиха от футбола и го набедиха. Заради черното тото. Набедиха го. Просто големите лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и оттогава се получи срив в него и може би това му подейства така и тръгна по лош път. Въпреки всичко грижил се е за нас. Много приятели имаше, но последните месеци нещо наистина ставаше с него. Майка съм. Боли ме много за детето. Боли ме много за тези дечица, които загинаха. Много ми е жал, но аз съм сигурна, че когато той се осъзнае за какво става въпрос, защото той не е такъв човек. Просто е бил под въздействието, на дявола да кажем, коментира още тя.

Майката на Георги обясни, че тези дни дори не ходи на работа: "Срам ме е да погледна хората навън. Явно такава ни е била съдбата. И неговата. Той просто си се погреба жив. И нас също, за съжаление".

Аз едва ли съм щяла да му повлияя. Той все пак е голям. Да, изпитвам и вина. Разбира се, че изпитвам вина, че не съм успяла да го хвана навреме и да му помогна, каза още тя и посочи, че синът й не е споделял, че няма книжка и че колата му е спряна от движение

Майката на Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева, заяви пред Би Ти Ви, че синът й има истинска книжка, издадена от Швейцария. Припомняме ви, че на брифинг днес Бойко Рашков съобщи, че книжката му е фалшива.

Мариана Семерджиева каза още, че не знае за провиненията на сина си, не знае коя е спътницата му и не познава въпросната полицайка Симона Радева.

Оказа се, че Георги Семерджиев е без шофьорска книжка от 2005 г. До ден днешен той е управлявал различни МПС-та, без да е водач по силата на закона." Това обяви на брифинг в МС вътрешният министър в оставка Бойко Рашков след тежката катастрофа, при която загинаха две млади момичета.

Семерджиев е представял при проверки фалшив документ. От една подобна е избягал, а книжката е останала при полицая, добави Рашков.

"Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска книжка от Швейцария, от която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този гражданин подобен документ. С този документ се е представил при няколко проверки, при едната е избягал и този документ, макар и фалшив, останал в ръцете на полицейския служител", обясни вътрешният министър в оставка.