Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Автобусът на феновете и тримата шофьори останаха 12 часа пред полицията в Г.Оряховица
Автобусът на феновете и тримата шофьори останаха 12 часа пред полицията в Г.Оряховица

Актове за административни нарушения на обща стойност 4000 лв. получиха 45-ма граждани на Черна гора, извършили кражба на хранителни продукти и алкохол от бензиностанция в района на с. Добри дял. Стойностна откраднатото е около 900 лв., съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново.

Сигнал за случая е получен около 1 ч. през нощта на 6 юли. По данни на подателя същата нощ в бензиностанцията влезли клиенти, които взели различни хранителни стоки и алкохол и без да платят, потеглили в неизвестна посока. Предпирети били незабавни действия за издирването им, съвместно със служиштели на ОДМВР – Габрово. В резултат на това в района на Севлиево автобусът, с който са пътували е установен и спрян. Конвоиран е до РУ – Г. Оряховица, където 45-мата пътници са били задържани. Те са възстановили паричната равностойност на отнетите стоки. На всеки от тях е съставен акт за административно нарушение. 

Оказа се, че на прибиране от мача на любимия им тим „Сутиеска“ с "Лудогорец" в Разград, ултрасите са "ударили" и бензиностанция в Търговище, а предишния ден - си взели енергийни напитки и кафе от бензиностанция в Севлиевско, отново без да платят.