Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пътен експерт с теория: Възможно е една от жертвите да е била в колата на Георги Семерджиев Диана Русинова КАДЪР: БНТ

Разследващите органи трябва да потвърдят това, каза още Диана Русинова

"Горещо насърчаваме разследващите институции да проверят дали едната от жертвите не се е возела в автомобила на Георги Семерджиев". Тази теория разви в предаването "Тази сутрин" на Би Ти Ви експертът по пътна безопасност Диана Русинова.

"Съдейки по това, което успяхме да видим, е, че позицията на едно от телата беше такова, че няма как да се е озовала там, а щеше да изхвърчи както другата пешеходка. Ние считаме, че това е възможно. Разследващите органи трябва да потвърдят това, ние горещо насърчаваме да се обърне внимание на тази теория", каза Русинова.

От първите данни за катастрофата, които бяха разпространени още вчера (виж тук) личи, че до Семерджиев действително е имало дама, но двете прегазени момичета са пешеходки. 

На 5 юли вечерта криминално проявеният Георги Семерджиев с бясна скорост минава на червено и се удря в такси на кръстовището на столичните булеварди "Черни връх" и "Арсеналски". След удара джипа на Семерджиев се удря в асансьора на метростанцията и се разцепва на две. Предната част на колата помита и убива на място две момичета.