Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мохамед Халаф
Мохамед Халаф

Политическите партии в България и отговорните институции подобно на тези в Близкия изток предпочитат съзнателно политиката на изгорената земя за налагане не техните интерси. За тях те са по важни, отколкото разбирателството за постигане на националните цели.

Този подход се характеризира с отказа да се изгради широка коалиция с определена програма за излизане от дълбоките кризи в страна. Развиващи се в контекста на глобални такива и война, която е на път да се превърна в световна.

Тези партии са съсредоточени върху вътрешната мобилизация, фалшивите новини и демагогията.Това, на което сме свидетели в реториката на лидерите на тези партии, е насърчаване на екстремизъм и агресия чрез социалните мрежи. Услужливи медии и журналисти помагат да се манипулира обществеността и да отклоняват вниманието и от правилните методи и политики, които могат да помогнат за решаването на националите задачи.

Продължаването на такива политики е най-директният път към разруха и следователно превръщането на страната в провалена държава като Ирак, Либия, Йемен, Сирия и Ливан. Най-важният въпрос е, каква държава и какви партии и лидери искат българите. Основната им задача е да работят за България.

От фейсбук