Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов

"Аз съм Кичка", написа водещият на "Шоуто на Слави Трифонов" по Тв 7/8 Иво Сиромахов очевидно иронизирайки скандала, избухнал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова.

След това е постнал кресливо включване по темата във фейсбук на фен. И коментира: "Важно е да се води открит дебат по проблемите на изкуствата."

И продължава в същия дух: "Това, което много харесвам в българските творци е, че никога не преминават границата на добрия тон. Хубавото е, че в този творчески дебат се очертават насоките за една национална стратегия за българската култура, която след съгласуване с европейските ни партньори би могла да залегне в управленската програма на правителството. Творческите противоречия са нещо обичайно за великите творци. Вазов и Пенчо Славейков също не са се харесвали."

Причина за скандала между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова стана пост на певеца в личния му профил. "Няма да пея на 11 юли в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове - извинявам се.", написа той. От нейния профил пък в коментарите се появи отговор: "Поради големите претенции на П.П. неговото участие беше отказано от организаторите . Концерт е почти продаден- много груб пост!".