Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Илиян Василев
СНИМКА: НОВА ТВ
Илиян Василев СНИМКА: НОВА ТВ

Симпатизирам на Лена Бориславова, Lena Borislavova не толкова заради политиката, а чисто по-човешки, все едно гледам дъщеря си, заради все по-грубите атаки на задкулисието към нея. Явно защото е силен играч в отбор, който искат да разделят. То не бяха ченгеджийски интриги с любовни афери, други сексистки подмятания и то само защото момичето е умно и красиво. Сравнете я с "другите в ДПС, ГЕРБ, Възраждане, ИТН, ами няма как, не става. Колкото можете да сравните Никола Минчев с председателите на НС от ГЕРБ и ИТН. Небе. Земя.

Като нямат ефект интригите и манипулациите, намесиха главния си коз "самосезиралата" се прокуратура. Не знам само защо си мислят, че ще впечатлят някого с халосни патрони.

Освен медийно да пошумят, през жълтите им подопечни издания, не могат да направят нищо!? Да, могат да създадат някакви временни неприятности, може дори да бъдат по-големи, но така показват само слабостта си и правят добра политическа реклама на Лена и другите от екипа.

Прокуратурата при Гешев е една абсолютно загубила политическа стойност институция. Което се доказва от тази стъпка.

Какво точно ще и направят - защото е ясно, че няма нищо. Могат да я разпитат, и .... Какво от това?

За това като пишете, че прокуратура ще разследва, то и за слепия е ясно, че целта е да се внуши, че там нещо има. Играе се със заплахи за разследване, което след това се превръщат в лостове за въздействие върху ПП. Но тази прокуратура е доказана "гола вода" с този си опит да убеди обществото в признаци за живот, но вместо това предизвиква смях и съжаление.

Като човек подлаган на много подобни атаки, включително личностни и семейни, съдебни и прочие едно мога да кажа - изпитанията идват и си отиват. Ако семейството или връзката е здрава - тези изпитания само ги правят по-яки и укрепват доверието. Свикнете че ще работите във враждебна среда.

Гешев има някаква власт само спрямо неговия контингент от корумпирани политици и бизнесмени, които държи да слушкат и папкат. Спрямо другите свободни хора е никой. Въздух под налягане. Тази прокуратура не може да "погне" никой. Това е най-импотетната институция у нас, която е толкова корумпирана, че в обслужване на престъпни интереси е загубила дори професионалните си инстинкти за оцеляване.

Но Гешев и сие могат да извлекат полза от общуването с тези млади хора, да научат нещо, да се ограмотят.

От фейсбук