Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: СПОКОЙСТВИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата отхвърлете обичайните си задължения. Новите задачи оставете за времето, когато сте се успокоили след еуфорията от постигнатите резултати и напрежението в отношенията с вашите колеги е спаднало. В почивните дни анализирайте работата си и бъдете особено предвидливи. Не вземайте важни решения. Ще получите известие за приходи, но ще си спечелите и завистта на околните, които ще интригантстват зад гърба ви. Периодът от понеделник е благоприятен за разкриване на нови възможности за работа, които не бива да пренебрегвате. Пътуванията ви носят полза и удоволствие. Ако искате да сменяте работното място, днес проведете разговорите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но сте напрегнати и преуморени заради неочаквани лични проблеми, възникнали и по ваша вина. Проявете търпение!

ЛЮБОВ В личния ви живот царят спокойствие и хармония, които можете да съхраните, ако не си позволявате забележки към близките си.

ТЕЛЕЦ: ЕМОЦИЯ

РАБОТА В началото на седмицата се заемете с най-важните си служебни задачи. Пропуснатите възможности за изява през тези дни са във ваша вреда, защото успехът е до вас и не е редно да го изпускате. В почивните дни не бива да позволявате емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. От понеделник ви съветвам да сте тактични и да не говорите много, особено когато отидете на работното си място. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия и от критиката, която обижда колегите ви, а и те няма да проявяват вечна търпимост.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Спортувайте, въпреки че спортната зала е по-скоро задължение, а не желание за възстановяване и си почивайте.

ЛЮБОВ Чувствата ви са споделени, въпреки че имате още неизгладени недоразумения. Сексуалните удоволствия отново може да ви се разминат.

БЛИЗНАЦИ: ИЗЯВА НА ИНТЕЛЕКТА

РАБОТА През първите дни на седмицата ви е трудно да осъзнаете, че успехът ви в професионален план изисква да не сте нахални, дори нагли и да не налагате мнението си с агресия. Бъдете любезни, чаровни и не пропускайте да изявите интелекта си. Въпреки емоцията, която трудно сдържате, през почивните дни ви очакват положителни промени, гарантиращи ви завидни постижения на работното място, ако сте дежурни. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. От понеделник се пригответе за недоразумения, професионални грешки и неприятности, които ще ви ядосат до прояви на агресия. Съдбата изисква да й се подчините и да не сте прибързани, ако искате да завършите започнатото, но и да сте толерантни към своите колеги.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Въпреки това се грижете повече за себе си. Пазете се от травми, прекаляване с алкохола и лекарствата, защото алергиите ви дебнат.

ЛЮБОВ Не са ви приятни проблеми в семейството и с интимната половинка, за които не съществува основателна причина. Избягвайте общуването с недобронамерени роднини.

РАК: НОВИ ЗНАНИЯ

РАБОТА От първия ден на седмицата се обогатете с нови знания. Те ви обещават нови възможности за професионална изява. Постарайте се да не налагате агресивно мнението си. Засилва се вашата чувствителност. Въпреки почивните дни очаквайте новина за материални придобивки. Новите хора, навлизащи в живота ви, могат да се окажат гаранти за бъдещите ви постижения. Заредете се с оптимизъм каквото и да се случва около вас. От понеделник прибързаността ви носи неприятности. За да задържите постигнатото до момента и обществените си позиции, работете умерено, търпеливо и не се разсейвайте. Ваши неочаквани действия ще ви помогнат да постигнете целите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Поглезете тялото си със сауна или масаж. Не си създавайте проблеми с храна, която не ви понася, защото след това ще се жалвате от стомашни болки.

ЛЮБОВ Отношенията с любимите ви хора се нормализират. Кризата е преодоляна. Тези от вас, които си почиват, могат да пътуват със семейството си или с любимите си хора.

ЛЪВ: ПРОМЕНИ

РАБОТА От четвъртък промените ви помагат да осъзнаете, че надеждите ви няма да се осъществят според вашите очаквания. В нервността си може да предизвикате загуби в делово отношение, които да се превърнат в проблем за вас. През почивните дни е във ваша полза да не проявявате амбиция и да не предприемате делови промени. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. От понеделник пред вас отново се разкриват добри професионални перспективи. Не отказвайте полезното сътрудничество. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна, затова, ако ви я предложат днес, не я отказвайте заради притеснението те какво ще искат впоследствие от вас.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Притесненията оказват неблагоприятно въздействие върху физическото ви състояние. Внимавайте и се грижете за себе си.

ЛЮБОВ В личните отношения се налага да се справяте с проблеми. Вероятно сте разчитали на взаимност. Отложете разговорите с половинката си за друг ден, за да не сте ядосани.

ДЕВА: РИСКОВАНИ НАЧИНАНИЯ

РАБОТА В началото на седмицата ви съветвам да не бягате от действителността и да не се доверявате на непроверена информация. Не се изкушавайте да се впускате в импулсивни и рисковани начинания. На късмет не разчитайте. Новите ви идеи се осъществяват, ако цените помощта на околните и не проявявате ината си. Почивните дни са благоприятни за осъществяване на желанията ви, делови и лични. Отхвърлете обичайните си задачи и се посветете на начинанията, които сте планирали. От понеделник изпитвате съмнения в правилността на собствените си позиции. Най-добре е да се посъветвате с колегите си.? Внимавайте със запознанствата, защото сте във властта на емоцията и преценката ви не е правилна.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Спазвайте диета. Избягвайте животинските храни, особено тлъстото месо и лютите подправки.

ЛЮБОВ Жените да обърнат внимание на себе си. Липсва им самочувствие. Не пропускайте да си почивате с близките си. Време е да помислите за лятната си почивка.

ВЕЗНИ: НАИВНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата имате усещането, че се занимавате с привидно безполезни задължения, които са ви наложени насила. Не проявявайте наивност и алчност и не харчете дадените ви пари за хазарт, защото късметът не е с вас и няма да ги умножи, а след това ще страдате от безпаричие по ваша вина или ще търсите бърз кредит, който ще ви натовари. Така планирайте почивните си дни, че да ви осигурят отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с колегите си. От понеделник периодът е неблагоприятен за печелене на пари. Не допускайте финансови загуби заради ваши грешки.

ЗДРАВЕ Пазете се от работа с електроуреди и пробивни инструменти. Съществува опасност от травми и изгаряния на краката, които трудно ще излекувате.

ЛЮБОВ Не пренебрегвайте личния си живот и не забравяйте любимите си хора. Излезте на романтична вечеря или си я пригответе у дома и се отдайте на интимни мигове.

СКОРПИОН: АМБИЦИИ

РАБОТА В началото на седмицата имате шанс да си уредите среща с ваш партньор, който може да ви помогне да постигнете професионалните и личните си цели и амбиции. Той притежава не само достатъчно знания, а и умее да ви зареди с увереност. През почивните дни се пазете от нови запознанства, които сякаш са перспективни в делови план, но ще ви подтикнат към безсмислени инвестиции и загуба на пари. Вашите постижения зависят от професионалното ви обкръжение. От понеделник се пригответе за напрежение. Бъдете гъвкави, за да се справите с всяка ситуация. Работата ви спори въпреки изнервената обстановка. Плановете ви се осъществяват.

ЗДРАВЕ Въпреки отличното здраве сте склонни към депресии, дошли от нищото. Внушили сте си, че не ви ценят достатъчно, и страдате заради липса на признание.

ЛЮБОВ Въобразявате си, че не споделят чувствата ви. Вината е у вас заради желанието ви непрекъснато да разпитвате и да ревнувате. Не допускайте изневери.

СТРЕЛЕЦ: ВНИМАНИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата искате да останете сами със собствените си мисли. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Не проявявайте прибързаност. Внимавайте да не се окажете под прицела на колегиална омраза. Двата почивни дни са добра възможност за завършване на вече започната работа. Очакват ви големи промени. Съдбата ви подкрепя да докажете, че сте коректни делови партньори и почтени хора. От понеделник появата на влиятелна личност ви закриля и ви проправя пътя към успеха, а днес ще научите радостната новина. Без оглед на трудностите в този ден запазете спокойствие, за да си спестите грешки.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, но можете да си създадете проблеми, ако си внушите, че не сте обичани, което не е причина да посягате към коцентратите.

ЛЮБОВ Ако решителността не принадлежи към вашите качества, помислете си дали погрешният избор на интимна половинка не е по-добър пред вечните колебания, обричащи ви на самота.

КОЗИРОГ: КОМПРОМИСИ

РАБОТА Началото на седмицата изисква да намерите компромисно решение в спор с вашите колеги, за да са доволни и да ви подкрепят. Начинанията са перспективни и ще ви донесат ново признание и отлични приходи. В почивните дни пътуванията са проблемни. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. От понеделник не прекалявайте в исканията си към хората от вашето обкръжение заради стремежа си на всяка цена да блеснете. Съветвам ви да се предпазите от разпиляване на вашето работно място.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако сте уверени в себе си и се предпазвате от травми, родени заради невнимание, и ядове, които ви създават вашите близки.

ЛЮБОВ Вие очаквате голямата си любов и вече не се надявате за изпълнение на своето желание. Досега отдавате цялата си душа на тези очаквания. Време е да вземете важно решение.

ВОДОЛЕЙ: ОБЕКТИВНОСТ

РАБОТА В дните от четвъртък желанието да поставяте под съмнение мнението на вашите колеги ви вреди. Бъдете обективни и не проявявайте пристрастност, когато давате оценката си пред ръководството. Използвайте почивните си дни, за да стабилизирате деловите си отношения. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. От понеделник имате възможност да си извоювате доходна задача. Ще я приключите бързо, ако се отдадете отговорно само на деловите си занимания. Заредете се с нови сили и обогатете знанията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно и се чувствате добре в кожата си въпреки напрежението, но макар че не сте особено склонни да правите дори дълги разходки, от вас се изисква да спортувате.

ЛЮБОВ Вечер ви очакват поредните разправии у дома. Запазете спокойствие и не се поддавайте на изкушението да спорите заядливо с вашите близки.

РИБИ: НЕКОРЕКТНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата некоректност, измами и предателството на ваши делови партньори, на които сте се доверили, ще ви разочароват. Избягвайте запознанствата. Справяте се отлично със задачите си. През почивните дни ви радва новина за предстоящи отлични приходи, но не бързайте да правите покупки. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. От понеделник отново ви предстоят сблъсък и противоречия с колеги и делови партньори. Възможни са нови делови предложения, които са ви полезни и ви помагат да завършите работата си, но ако сте нервни и избухливи, сами ще се провалите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не се преуморявате, но вие не го осъзнавате. Няма как да стоите до късно с приятели на чашка и сутрин да сте във форма.

ЛЮБОВ Очаквайте ново запознанство, последвано от приятна романтична вечер. От вас зависи да съхраните добрия тон в семейството си, като не закъснявате след работа.