Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николай Михайлов Снимка: клубен фейсбук
Николай Михайлов Снимка: клубен фейсбук

“Казах на момчетата преди финала с ЦСКА, че искам да спечелим купата на България заради нашите фенове. Те заслужаваха тази емоция след толкова години без трофей на “Герена”.

Сега след купата очакванията ще бъдат още по-големи, имаме тежък съперник в Европа, започва и първенството. Трябва да се концентрираме върху това, за което ще се борим. Има хора, които си тръгнаха, дойдоха нови попълнения. Ролята на по-опитните е да ориентираме новите по-бързо в ситуацията. Дай боже всички да сме здрави, да стартираме добре сезона и да гоним поставените цели.”

Това обяви в интервю за клубната телевизия титулярният вратар и капитан на “Левски” Николай Михайлов.

Националният страж направи коментар за съперника в квалификациите за влизане в групите на Лигата на конференциите.

“ПАОК със сигурност е тежък опонент. Гръцкият клуб има голям бюджет, президент с огромен финансов ресурс и добри чужденци в състава. Те са много високо ниво, а ние се завръщаме след много години отсъствие в Европа. Надяваме се да направим добри резултати заради нашите фенове. В два мача всичко може да стане. Но трябва да бъдем перфектни и в защита, и в атака, за да можем да излезем крайни победители”, категоричен бе Михайлов.

В същото време стана ясно, че бившият гръцки защитник на “Левски” Янис Каргас е трансферна цел именно на ПАОК.

Солунският тим има нужда от нов централен бранител и 27-годишният Каргас е една от опциите.

Той направи много силен сезон с екипа на “Янина” и отново, както и преди година, е влязъл в полезрението на наставника на ПАОК Разван Луческу.