Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николай Радулов. Кадър Би Ти Ви
Николай Радулов. Кадър Би Ти Ви

"Не съм виждал Слави Трифонов от миналото Народно събрание. Видях го два пъти - един път за 5 минути, когато си говорихме за това дали съм съгласен да вляза в листите на кандидат-министрите на ИТН. Повече говореше той. След това го видях пак към края на миналия парламент заедно с всички депутати на една половинчасова среща. Той отговори на някои наши въпроси, обеща ни , че ще участва активно в кампанията, ще направи минимум два концерта и всъщност нищо от това не изпълни и ни вкара в една много лоша ситуация ние да обещаваме на симпатизантите това нещо и в крайна сметка излезе, че ние сме ги заблуждавали".

Това каза депутатът Николай Радулов, който през седмицата напусна парламентарната група на ИТН пред "Тази събота" по Би Ти Ви.

"От страна на Тошко Йорданов има повече монолози, отколкото разговори - какво трябва да се направи и какво не и който е недоволен да се маха или ще го закара при Слави да му набие клинците. Един доста брутален начин на говорене, доста циничен понякога, който ме накара да се замисля искам ли да продължа по този начин. Аз и другите колеги сме специалисти с достойнства, биография и често ни се казваше, че ние сме нищо и сме в Народното събрание, защото Слави е решил така и трябва да решим да гласуваме така, както той е решил. И в предишния парламент сме имали сблъсъци вътре в групата и колебания дали да се участва въобще в следващите избори. Сблъсъци на тема депутатите политици ли са или са натискачи на копчета, защото ни се казваше, че ние като депутати ще си мълчим, а политикът е Слави Трифонов, а политическото му лице ще е Тошко Йорданов", допълни той.

"Гроздан Караджов всъщност не е наш министър, той се появи отникъде, няма нищо общо с ИТН, познавах го от СДС", допълни той.