Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Свиленски
Георги Свиленски

В БСП сме заявили ясно: или правителството оцелява, или на избори. Няма друг вариант

Нямам информация и факти в парламентарната група на БСП да има хора, които биха се отцепили, заяви лидерът на ПГ на БСП Георги Свиленски в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Според него няма предатели в групата му. Учудва се обаче как в една подписка (тази за вот на недоверие) може да се подписват ГЕРБ, "Възраждане", ДПС и останалите от ИТН.

"Коя държава е правила 4 парламентарни избори като нас, защо да се харчат пари за това. Истината обаче е, че в БСП сме заявили ясно: или правителството оцелява, или на избори. Няма друг вариант.

Защо са нови избори, като няма други субекти. Ситуацията ще е същата, само че ще влезем в спиралата от избори от миналата година.

Президентът има право на собствено мнение и да критикува. За нас са важни българските избиратели. Тези хора от площадите преди 2 г. подкрепяха президента. Нека сега той отиде при тях и им обясни, че правителството не се справя и трябва да бъде свалено. Да предложи решение, лесно е да се критикува, но нека да каже кой идва след това правителство."