Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пейтън Гъли е адвокат, работил за семейство Кардашиян, както и автор на детски книжки

“Обичам те, ангел мой!”

Това пише преди няколко дни в инстаграм българската звезда Мария Бакалова в обръщение към специален за нея човек по повод неговия рожден ден, придружено с видео с техни моменти. Това ли е мъжът до актрисата? Или е просто неин много близък приятел, тъй като тя освен свой “ангел” го нарича в същия пост и свой “брат”.

“Никога няма да имам достатъчно думи, за да опиша колко съм благодарна, че те имам в живота си! Намерих брат си - пише Бакалова. - Ти си толкова вдъхновяващ, умен, талантлив и красив отвътре и отвън!

Пожелавам ти да си здрав, желая ти цялата любов на света, защото я заслужаваш, желая ти целият ти труд да бъде оценен, защото бях свидетел колко си страстен във всичко, което правиш, също ти пожелавам да бъдеш заобиколен само от истински хора като теб и си пожелавам да мога да стоя рамо до рамо с теб до края на живота си!”

Тези силни думи са адресирани до Пейтън Гъли, който е "обвинен" за гадже на актрисата още в края на март от Celebs In-Depth, след като двамата бяха заедно по време на последния мач от “Супербоул”. Но кой е той?

Гъли е 34-годишен адвокат и инстаграм звезда, който е от Луизиана, а понастоящем живее в Ел Ей. Завършва право в Станфордския университет през 2015 г. Любопитното е, че две години работи в правния отдел на семейство Кардашиян-Дженър. Освен всичко има музикален талант, като често пуска видеа, в които пее и свири на китара.

Също така е автор на детски книги, като дебютното му произведение е “Стела и динозаврите... В Космоса”. В представянето му като автор се посочва, че макар и настоящ адвокат и пламенен разказвач, той е също бивш учител.

Написал е безброй песни (и като адвокат твърде много договори). Обича истории и герои, които вдъхновяват да се мечтае смело и винаги да има надежда.

“Той създава вечни разкази и създава съдържание, което носи усмивка на лицата на хора от всички възрасти”, се казва още за него.

Макар да няма никакви сериозни доказателства за романтична връзка между него и Бакалова, инстаграм постовете им дават основание на техните фенове да се чудят дали не са лудо влюбени. Под негови снимки се виждат коментари от Мария: “Обичам те много”, “Моята талантлива, красива любов”

Актрисата пази личния си живот в тайна. През 2020 г. тръгна слух за връзка между нея и Кейд Хъдсън - агент в Creative Artists Agency, където работи директно за и с поп певицата Бритни Спиърс. Двамата с Бакалова бяха уловени от папараци на плаж в Маями Бийч през декември 2020 г., прегръщайки се и държейки ръцете си. След този случай нямаше никакви по-сериозни признания и доказателства за роман между тях.

Бакалова, която се изстреля сред холивудските звезди с участието си в “Борат 2” и включително си спечели номинация за “Оскар”, след броени дни ще стане на 27 години. В професионално отношение тя не може да се оплаче от сериозни ангажименти. Последната новина, която изключително много зарадва нейните почитатели, бе, че ще играе “ключова роля” в предстоящия филм на “Марвел” - “Пазители на галактиката 3”.

Мария Бакалова на представянето на филма Bubble

СНИМКА: РОЙТЕРС
Мария Бакалова на представянето на филма Bubble СНИМКА: РОЙТЕРС

Режисьорът Джеймс Гън потвърди в Twitter, като написа, че Мария Бакалова е “невероятна”.

Снимките по третия филм на “Пазителите” приключиха през май, а ролята на българката се пази в тайна. Крис Прат отново се вихри пред камерата заедно със Зоуи Салданя, Вин Дизел, Дейв Баутиста, Брадли Купър, Карън Гилън, Пом Клементиеф, Силвестър Сталоун, Шон Гън и Елизабет Дебики. Очаква се лентата да излезе на голям екран през май 2023 г.

Сред предстоящите проекти на Мария са Bodies Bodies Bodies на A24 и The Honeymoon, на който тя също е продуцент.

В същото време проф. Иван Добчев, преподавал на актрисата в НАТФИЗ, отново разкритикува своята някогашна ученичка за “евтиния успех”. Той се изказа неласкаво по неин адрес в интервю за БНР по случай премиерата на автобиографичната си книга “Автопортрет в огледалото на сцената”.

“Това е евтин успех, с нещо евтино. И аз много ги пазя от това и съм ожесточен винаги, когато някой по толкова евтин начин - разхвърляйки се, събличайки се - печели популярност, печели награди - коментира той, говорейки за своите възпитаници от НАТФИЗ и засягайки кариерата на Бакалова. - Това за мен не е истинско. Тя има качества и можеше да стане много сериозна актриса, драматична актриса. А стана нещо като поп звезда.”

Неговото мнение отново предизвика всеобщо негодувание. Самата Мария никога не си е позволявала да отговаря или да коментира по какъвто и да е начин отношението на професора към нея. Тя сбъдна и продължава да сбъдва мечтите си.

На наградите “Оскар” с “Луи Вюитон”

СНИМКИ: РОЙТЕРС И ИНСТАГРАМ НА МАРИЯ БАКАЛОВА
На наградите “Оскар” с “Луи Вюитон” СНИМКИ: РОЙТЕРС И ИНСТАГРАМ НА МАРИЯ БАКАЛОВА

“Когато бях на 12 години, рисувах знака на Холивуд на чина си в училище и фантазирах, че един ден ще бъда там - признавала е Мария. - После, когато влязох в НАТФИЗ, реших, че трябва "да порасна", защото никой, който имаше име като моето, звучеше като мен или идваше от моята страна или дори от региона, никога не е имал възможност да участва в холивудски филм. Затова се съсредоточих върху кариера в България, от която щях да бъда напълно доволна, докато Юлиан Костов, един от първите българи, които преследват кариера в чужбина, и активен защитник на българския талант, сподели, че Нанси Бишоп прави кастинг за голям таен филм и търси тяхното водещо момиче.

Звучеше фалшиво... ха-ха, но аз направих крачка, повярвах и отидох в Лондон на прослушване с моя счупен английски. Благодаря на Саша Барон Коен, Джейсън Уолинер, Моника Левинсън, Ант Хайнс, Дан Мазър, Дан Суймър, Ник Хатън, че рискуваха и ме подкрепиха от първия ден в това невероятно и лудо, случващо се веднъж в живота препускане.”

В онзи момент Бакалова доказва, че е уникална и единствена по рода си, като изпъква сред 600 актриси за “Борат 2” и благодарение на хъса, таланта и отдадеността си става първата българка с номинация за “Оскар”.