Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тодор Неделев
Тодор Неделев

Всички останали са добре, съобщава БФС

Тежка катастрофа стана с националния отбор на България след приземяването на самолета на грузинска земя.

Халфът Тодор Неделев е най-сериозно пострадал и е закаран в болница за допълнителни изследвания, съобщиха от делегацията ни в Грузия.

Новината бе потвърдена и на официалния сайт на БФС:

"Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре."

Инцидентът става по пътя от аерогарата към хотела на трикольорите. Националите бяха разделени в два по-малки автобуса, както изисква УЕФА.

Шофьорът на единия бус обаче е започнал да кара с много висока скорост и да изпреварва всички по трасето. След това, обаче изпуснал контрола на тежката машина, тъй като вижда внезапно спрял автомобил пред него. Той не успява да спре навреме и се врязва в първия автобус с част от националния тим.

Местната полицията разследва случая.