Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вени Марковски
Вени Марковски

Трябва да кажем на г-н Рогозин, че страхливи в България са само русофилите. Но той си го знае, защото русофилите винаги се страхуват от действията на “матушката”. Навремето най-големият русофил в БКП Тодор Живков се беше уплашил, че “големия брат” ще го смени, та дори публично препоръчваше всички да се снишим, докато отмине бурята, пък после оцелелите щели да се преустройват.

Вероятно мнозина имат спомени от или са чели за училищния хулиган, който се държи по-заплашително към онези ученици, които се страхуват повече?

Когато управляващите — под натиска на страхливите русофили — се снишават пред Русия, се случва същото: руските хулигани стават по-нагли.

Дали думите на г-н Рогозин ще накарат управляващите да разберат, че с поведението си на снишаване не печелят нищо, а губят всичко — това ще видим в следващите часове и дни. Надявам се, че много граждани ще се сепнат (засегнат?) и ще разберат, че определението “страхливци” е резултат от поведението на русофилите.

Иначе г-н Рогозин ще остане в историята не с тази хулиганска проява, а с това, че се подиграваше на плановете на Илон Мъск да създаде ракета, чийто степени да се връщат на Земята, за да могат да бъдат използвани отново. Както знаем, ракетата беше създадена и се използва успешно за извеждане на спътници, вкл. и с хора на борда.

(От фейсбук)