Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Помня как професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, агент Кръстьо) я уволни, а Сашо Диков едва не му разби муцуната и напусна на следващия ден". Това посочва в емоционален пост за Нери Терзиева дългогодишният спортен журналист Камен Алипиев във фейсбук профила си.

Ето цялата публикация: 

"Цяла сутрин си чета чатовете с Nerry Terzieva. Няма да ги публикувам, няма и да си постна снимка с нея, защото важната е тя! Символ на добрата журналистика, символ на приятелството, символ на свободата и на оптимизма. Щастлив съм, че се докоснах до нея в най-добрата българска телевизионна програма - ЕФИР2. Помня как професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, агент Кръстьо) я уволни, а Сашо Диков едва не му разби муцуната и напусна на следващия ден. Не знам защо, но винаги съм си сравнявал мнението за хората с нея, беше ми важно и сега с радост виждам колко пъти сме допълвали мислите. Нери е опровержение на твърдението, че няма незаменими хора и оставя голяма дупка в душите на всички, които имаха привилегията да се докоснат до финото и величие!".

Кончината на Нери Терзиева потопи в скръб цялата журналистическа гилдия и голяма част от България. Тя почина в четвъртък след дълга борба с диабет.

КАМЕН АЛИПИЕВ СНИМКА: Архив
КАМЕН АЛИПИЕВ СНИМКА: Архив
Хачо Бояджиев
Хачо Бояджиев
Сашо Диков
Сашо Диков